13.09.2012

Uff...dette har ikke vært noen bra natt!!!! Jeg får noen bivirkninger innimellom av cellegiften som gjør at kroppen føles solbrent.Jeg kjente at det begynte på dagen i går, men det slo ut for fullt i natt. Ikke lett å sove da kroppen svir og "brenner"!!!! Gjør vondt med alt som kommer i nærheten av huden. Men nå har jeg vært i dusjen og skal prøve å få på meg litt klær for jeg skal snart sette meg i bilen og reise til Ahus for en ny runde med cellegift. Men etter i dag så blir det en 10 dagers pause uten cellegift og det tror jeg kroppen har godt av :-) Hente seg inn igjen litt til neste runde.

Å jeg som har bestilt meg time til massasje på Ahus for første gang i dag!!!Spørs hvordan det går med den den "solbrente" huden min da.......

2 kommentarer

Marianne Peña

13.09.2012 kl.16:30

Hallo . Håper det gikk bra på Ahus i dag , med massasjen og alt mulig . Du får hvile ut nå da , og lykke til :-)
Alt gikk bra i dag og massasjen var helt konge Marianne Peña:

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits