13.09.2012

Alt gikk bra på Ahus i dag :-) Begynte med 1 times massasje  og det var helt nydelig. Den "solbrente" kroppen min tålte det og jeg hadde veldig godt av det. Var i drømmeland og koblet ut alt av dumme tanker og bare nøt at noen tok vare på meg en stund :-) Har allerede bestilt time neste uke, for dette fristet til gjentakelse. Fikk cellegiften jeg skulle ha og reiste hjem. Har vært i bursdag hos pappa'n min og spist deilig kake og nå skal jeg slappe av før sengen kaller. 

Nå har jeg 10 dagers pause fra cellegiften før neste runde starter igjen og det skal bli litt godt. Kroppen trenger en liten pause nå....Kommer til å være litt slapp et par dager fremvover nå, men så håper jeg at formen kommer seg litt igjen så jeg slipper å være så sliten. Jeg hater at jeg ikke orker å gjøre ting jeg gjerne skulle ha gjort!!! Men det er jo bare tull og irritere seg over det, for jeg har jo så mange timer og dager som jeg kan ta det igjen. Ikke noe å stresse med egentlig :-)

Satser på fint vær i morgen, for da skal jeg prøve å tusle meg en tur :-) 

4 kommentarer

Trine

13.09.2012 kl.22:50

Åh hørtes deilig ut med massasje:-)og det blir greit med litt pause,bare og kulen da...du får gå deg noen turer,jeg gikk i nesten 1time idag-deilig,nå er det sofaen og Wallander,take care♥god natt

Bente Hoen

13.09.2012 kl.23:13

Fint at alt gikk bra i dag. Massasje er sunt for kropp og sjel. Bør gjøres flere ganger i året for alle. Ser ut til endel bra vær i helga, så da kan du ta deg noen turer. Håper formen din holder seg bra fremover. Nyt de dagene du har fremover nå uten cellegift.

May Britt - Vossingen <3

15.09.2012 kl.12:06

Du ei ei fantastisk tøff dame, Bente! Nyt massasjen - og det at du får slappa av i kroppen. Kroppen får hard behandling om dagen, vil eg tru. God klem fra May Britt!

Unn Kristin

16.09.2012 kl.21:51

Ble så glad når jeg leste dette Bente , Nyt massasjen - viktig at du pleier deg selv også ..

Jeg er full av beundring jeg over pågangsmotet ditt

Stå på - jeg skal følge deg videre

Kjempe klem

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits