15.09.2012

I dag blir det en liten tur ut på shopping på Jessheim.Jeg trenger en kjole til et bryllup. Jeg er ikke så veldig glad i shopping og har vel ikke akkurat en kropp som passer til alt så dette kan jo bli moro...Men jeg har en god venninne som heter Janne som klarer å finne frem det utroligste da vi er ute på shopping, så jeg får bare la hun ordne for meg :-)

Etterpå skal vi møte noen damer fra jobben og gå på kino og se Kontiki. Gleder meg :-)

4 kommentarer

Turid

15.09.2012 kl.14:27

Uansett om du liker å shoppe eller ei.... En avveksling er det. Prøvingen kan vel de fleste stå over. Av og på..... Av og på...æssssj.

Turid

15.09.2012 kl.14:30

Erfarer etter hvert at det er litt for mye der og litt for lite her.... Slik har jeg det. Bustet på sveisen og varm i trøya!

Turid

16.09.2012 kl.10:59

Var filmen fin da? Håprr at alle var fornøyde.
Filmen var bra den, .Anbefales :-) Turid:

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits