16.09.2012

Dette er en grei søndag med litt ruskevær som kan brukes til litt fornuftig. Julie og jeg småpusler litt med å hente frem høst/vintertøy fra boden. Greit å sjekke hva som trengs å handles inn også. Unga vokser jo fortere enn jeg rekker å handle nesten om dagen...Allerede nå så henger slalomklærne til tørk og nyvasket til snøen kommer. Kankskje litt tidlig ute med det, men da er det jo klart til Nannestad Skisenter åpner...he he.

Ble en pause i ryddinga for vi fikk plutselig lyst på Oreokake. Nå står den nesten klar og venter på å nytes etter middagen senere i dag :-)

Det var nok en natt med tankespinning og lite søvn, så kvelden blir nok litt sløv...(som vanlig) . Men formen er stigende igjen, så lite søvn får jeg jo bare tåle :-) Det kunne jo jammen ha vært så mye verre. Jeg er feberfri og hjemme og da skal jeg jammen ikkke klage :-)

 

Én kommentar

Turid

16.09.2012 kl.15:55

Så bra da, jenter! God følelse være litt foran... Middag og kake til desser er vel bra?

Det beste er jo at du er i god modus! God søndag videre! Hilse fra Paps.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits