17.09.2012

Dagen har begynt med hetetokter/bivirkninger etter medisiner. Feberen har jeg sjekket mange ganger i natt og i dag og det har jeg ikke. Da er det bare å holde ut med de "toktene" som kommer i rykk og napp.Litt gjennomtrekk i kåken gjør underverker :-) he he he.

I dag har jeg skiftet gardiner og duker og bare surra litt rundt hjemme. Ble så koselig så:-) 

Eftan avsluttes med håndballkamp i Hakadalshallen med Julie og Nannestad J-97. Går selvfølgelig for seier...

4 kommentarer

Stine

17.09.2012 kl.17:39

Hei Bente ^^

Tenker på deg og din familie. Om det er noe, uansett hva så vil jeg gjerne hjelpe, på en eller annen måte. Du og de andre ansatte i barnehagen har alltid vært helt fantastiske mot Arabella og vært der for henne. Jeg er evig takknemlig for det, så det er rett og rimelig at jeg skal være her for deg også.

Håper på seier i håndball jeg og :P Håper du får en fin kveld videre

varme tanker og klemmer fra naboen din Stine

Bente Hoen

17.09.2012 kl.20:47

Så bra du ikke har feber da Bente.Håper hetetoktene blir litt mindre plagsomme etterhvert. Lykke til på kamp i kveld.

Trine

17.09.2012 kl.21:24

Godkveld:-)fint at du ikke har feber,men kjipt med de hetetoktene....:-( hørte du hadde kjøpt så fin kjole,Britt heidi som sa det...håper formen holder seg,natti natt♥

Turid

17.09.2012 kl.21:41

Du står på ... Skifter gardiner, vasker høyt og lavt! Klart det er godt med forandringer i heimen. Det liker jeg også! Hetetokter er noe dritt, men de pleier å avta... Håper de avtar for deg og.. Kan vel være situajonen din med medisineringen som herjer i skrotten. Ønsker deg er rolig natt og at Ole Lukkøye henter deg til en god drømmenatt.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits