18.09.2012

Julie og laget hennes vant håndballkampen mot Nit/Hak i går og det er jo selvfølgelig moro for oss stolte foreldre :-)

Dagen begynte litt feil i dag for vi forsov oss!! Jeg har ligget og lest en del i natt fordi jeg ikke har fått sove.La fra meg boka rundt kl 05.00, så da var det ikke mye liv i denna skrotten da klokka ringte 06.30...Men takket være Julie så våknet vi og begge unga kom seg på skolen til riktig tid allikevel :-)

I dag skal jeg en tur til Trysil sammen med min bror Roger og overnatte til i morgen. Første gang jeg skal til hytta som de kjøpte i sommer, så det gleder jeg meg til. Jeg har handlet inn snop og mat så vi skal bare slappe av og kose oss. Skal bli godt å se noe annet enn Ahus og leiligheten!!!!!

Må samtidig få takke for alle flotte og støttende kommentarer jeg får på bloggen min.Det betyr veldig mye å vite at dere "heier" på meg :-) 

2 kommentarer

Mima

18.09.2012 kl.12:44

Gratulerer med datteren håndballseier : )

Noen morgener er slik. "OI! Er klokka SÅ mye!" Godt de kom seg på skolen da.

Skal du til Trysil i dag? BLir helt sikkert koselig.

Da kjører du jo gjennom Elverum i dag da (og der bor jeg)

Ha en fin tur! : )

Bente Hoen

18.09.2012 kl.20:39

Koooos dere i Trysil. Deilig med litt avveksling fra hverdagen.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits