19.09.2012

Da er jeg hjemme igjen etter en helt toppers Trysiltur med broder'n. Hytta var veldig godkjent :-) Ser nok for meg at jeg kommer til å spørre om å få låne den litt noen ganger ja. Har forresten sovet nesten en hel natt og det er det jammen lenge siden jeg har gjort. Fjelluft er nok tingen for meg. Slippe å våkne av naboer som starter bilen og bråker da de skal på jobb om natten. Det var så stille og deilig der, så jeg skal nok dit igjen :-) Jeg kan jo tilby meg å passe på hytta deres da de ikke har tid til å være der kanskje??he he he.

I dag har vi utforsket Fageråsen. Først til fots, så tok vi bilen til toppen og tittet litt. Det var veldig fint der oppe. Blir nok bra da snøen kommer og bakkene åpner. Men jeg trenger vel guide og kart hvis jeg skal dit å kjøre slalom, for det var mange heiser og utfarter å velge imellom!!! Kan fort klare å kjøre meg bort der tror jeg...

Nå skal jeg pakke ut litt og slappe av. Nå er jeg god og sliten etter frisk fjelluft :-)

Må opp tidlig i morgen, for da skal jeg til fastlegen en tur.Blir vel en ny sykmelding da vel....

Én kommentar

Turid

19.09.2012 kl.21:51

Så bra at du har hatt utbytte av turen til Trysil! Håper du får en god hvile i natt i egen seng også da.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits