20.09.2012

Da har jeg vært hos fastlegen og det ble en ny runde med sykmelding.Kom ikke som noen bombe det nei...Må nok bare venne meg til livet som hjemmeværende en periode fremover :-( Men så lenge formen er bra og jeg kan gå turer og finne på ting, så skal jeg vel få dagene til å gå på et vis :-)

I dag møtte jeg på barnehagen min da jeg var ute og gikk tur. Da ble det en stopp sammen med dem.Ble både pølser og nybakte boller på meg ute i det nydelige høstværet :-) 

Fremdeles er jeg inne i pausen min med cellegift og det har nok kroppen min godt av.Men ikke hodet.....Kjenner at det begynner å bli litt lenge siden jeg har fått svar på blodprøver!!Virker cellegiften eller ikke???Nesten så jeg begynner å glede meg til mandag, for da får jeg litt svar igjen. Da skal jeg igang med ny runde med cellegift. Gleder meg kanskje ikke akkurat til det, men å få vite litt mer skal bli godt :-)

Nå blir snart middagslaging til unga kommer hjem fra skolen og foreldremøte på håndballen senere i kveld. Da er denne dagen snart over også :-)

Snart helg og barnefri som må fylles med noe, så det ikke blir for mange timer til tankespinning...

4 kommentarer

Bente Hoen

20.09.2012 kl.20:34

Det å være hjemmeværende må du nok venne deg til for en stund. Fint at du har så positive tanker om det og bruker tiden til turer, venner og samler positiv energi. Rart hvordan livet er. Når man er frisk, tar man hverdagen litt som en selvfølge og er mange ganger lei av vekkeklokka som ringer mandag til fredag. Når man er syk tenker jeg at alt man ønsker seg er at hverdagen skal komme igjen. Takk for at du deler dine tanker om dette. Jeg prøver i hverfall å sette pris på hverdagen og det å være frisk etter å lest hva du går gjennom nå. Jeg krysser alt jeg har og sender gode tanker. Håper det hjelper litt og at du får gode nyheter på mandag. Klem

Marianne Peña

20.09.2012 kl.21:17

Si ifra hvis du trenger en tur kamerat da . Jeg har jo 2 små hunder . Da kan du få holde hun ene :-))
Det skal jeg gjøre Marianne Peña: Koselig med selskap på gåtur :-)
Takk for det Bente Hoen:

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits