21.09.2012

Da er jammen snart fredagen over..

I dag har jeg vært på besøk i barnhagen min. Havnet ut i skogen med de eldste barna. Var med de og spiste også og det var jo koselig. Mat ute smaker alltid godt. Å været var jo helt topp, så det ble virkelig noen hyggelige timer :-)

Nå forsvant unga til Skedsmo på pappahelg, så det ble plutselig veldig stille her..Har tatt en runde med støvsugeren og litt klesvask men nå gidder jeg ikke mer. Nå skal jeg bare slappe av og lade opp til i morgen.Da skal jeg møte gode venner og faktisk ta meg en fest :-) Det er lenge siden jeg smakte alkohol, så jeg må nok ta det litt pent for jeg vet ikke helt hvordan kropppen full av cellegift tar imot alkohol!!!Men jeg har fått beskjed at jeg bare må leve som vanlig og drikke og spise det jeg har lyst på ,så det skal nok gå bra :-) Vi skal først hjem til en kompis og kose oss med mat og drikke, så blir det antakeligvis en tur ut på Jessheim. Det skjer jo litt der i helgen siden Jessheim får bystatus, så det kan vel kanskje være ok å ta en tur dit.

Men i kveld blir det bare avslapping :-)

Ha en fin fredag alle der ute :-)

4 kommentarer

Turid

21.09.2012 kl.18:11

Sikkert vært en god dag.... Også så flott høstvær.
Ja nå er det fint ute Turid: Håper det kan vare lenge :-)

Bente Hoen

21.09.2012 kl.21:20

Kos deg hos Rune i morgen. Han er en herlig fyr og du må hilse så mye. Det er jo litt kult om dere havner på Jessheim by i morra da. Da kan du "skryte" av at du var ute den første kvelden Jessheim var by. Litt å fortelle barnebarna he he.... Knut Atle og jeg reiser til Amsterdam fra søndag til tirsdag. Da håper jeg virkelig jeg kommer hjem og leser gode nyheter her inne på tirsdag kveld. Jeg VIL at cellegiften har tatt skikkkelig tak nå. God helg og klem til deg Bente.

Turid

23.09.2012 kl.17:07

Jøss .... Tørke i flere måneder og i god form dagen etter! Du er nok i fin form tross alt den andre dritten! Klem

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits