22.09.2012

Hei og hopp :-) 

Dette ble en skikkelig sløvelørdag!!! Skulle malt den siste veggen på rommet til min datter siden hun ikke er hjemme,men kom aldri igang med det. Jeg reiste en tur på Europris for å kjøpe litt småtteri og endte opp med to små "kurvkommoder"  som vi kan ha vanter ,votter ol. i.Det er skummelt å være sykmeldt og kjede seg,for da er det fort gjort å bruke litt mer penger enn man burde!!! Før så "kjederøyka" jeg, men siden jeg sluttet å røyke i januar så blir det "kjedeshopping" nå....Ja ja, denne gangen var det faktisk noe vi trengte :-)

I kveld skal jeg hjem til en kompis med gode venner og spise litt og ta en øl eller to. Det er lenge siden jeg har drukket alkoho,l så jeg får vel ta det litt pent og se hvordan kroppen reagerer på det :-) Kanksje det blir en tur ut på Jessheim og feire at de har fått bystatus...Vi får se hva kvelden bringer.

Natten har vært som vanlig...lite søvn, men mye lesing. I tillegg måtte jeg på musejakt da pusen min kom inn med en liten søt levende mus utpå natten. Men jeg fikk tak i den til slutt og fikk den ut.Men det var ikke lett å sovne igjen, så da ble det litt mere lesing :-)

Ha en fin lørdagskveld :-)

Én kommentar

Turid

23.09.2012 kl.12:34

Så fint at du fikk en fin kveld med vennene dine Bente. Tvi tvi tvi tvi for mandagen!!

Xxxxx og klemmer fra oss to på Maura

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits