23.09.2012

Hadde en helt utrolig koselig og morsom kveld med gode venner i går :-) Det var godt for kropp og sjel med litt latter og moro igjen. Kirsti (en venninne av meg) og jeg fant ut at vi ikke må vente så lenge til neste gang vi finner på noe moro igjen :-) Kroppen tålte alkohol fant jeg også ut. for jeg er i veldig god form i dag :-)

 Har gått en tur og bare småkost meg i dag. Stakk en tur innom Roger og Tone (bror og svigerinne) og på gåturen min. Nå venter jeg på at unga skal komme hjem fra pappa helg.

I morgen er det Ahus neste stopp. Ny runde med cellegift og svar på blodprøver.....Grugleder meg til svarene....Hans Petter (min eks) skal bli med meg. Koselig med selskap, for det blir en lang dag med kanskje både oppturer og nedturer. Greit at noen andre hører svarene også, for det hender jeg "detter litt ut" og ikke får med meg alt. Blir litt for mye noen ganger..

Men som den optimisten jeg var en gang (og snart blir igjen forhåpentligvis) så satser vi på ar morgendagen bare bringer gode nyheter :-) Kan jo ikke tro noe annet.

3 kommentarer

Turid

23.09.2012 kl.17:13

Jøss...... Du må være supersterk som etter flere måneder med total tørke er i flott form dagen etter!
Ja ikke sant Turid: Denne kroppen er ganske seig og tåler det meste :-) Håper bare den fortsetter med å gjøre det...

Kari D.J

24.09.2012 kl.06:44

Lykke til på sykehuset Bente:-) Godt du skal ha noe med deg. God støtte er viktig - i alle situasjoner egentlig:-) Klem

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits