Første dag på runde 2 med cellegift.

Det ble en lang dag på Ahus i dag, men den ble hyggelig da. Fikk nesten bare positive svar. Cellegiften virker og ting går den rette  veien. juuhhuuuu....godt å få den beskjeden for da kan jeg kanskje klare å tenke litt positivt igjen. Blodplatene mine var litt lave men det er foreløpig ikke veldig farlig. Men hvis jeg skjærer meg eller noe så er det ikke sikkert det stopper å blø sånn med en gang, så da er det greit å ringe sykehuset eller legevakt fikk jeg besked om. Ellers så var alt bra :-)

Har sovet dritdårlig i natt og kroppen har fått litt annet enn saltvann inn i dag så nå er jeg slapp og sløv .Egentlig føler jeg meg litt halvfull...Har også fått noe som skal styrke og pleie benmargen og jeg kjenner nesten at den jobber. Litt småvondt i skjellettet...Men det kunne vært verre :-)

Nå blir det sofaen og sovner jeg så gjør jeg det. Jeg sover jo ikke om natten uansett så jeg kan jo ta det igjen nå. Unga er borte så det er jo stille her...Burde prøve å holde meg våken men tror det går dårlig :-(

Én kommentar

Inger

24.09.2012 kl.19:11

Håper det går bra med deg med tiden:)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits