Kortison er noe dritt!!

Da ble det nok en urolig natt. Da jeg går på cellegift må jeg også ta Kortison tabletter for å holde meg litt oppegående. De gjør meg helt "høy" i hodet. Får ikke roet det ned. Skulle gjort masse ifølge hodet men kroppen er ikke helt enig i det hodet vil..tok sovetablett men den funket dårlig. Gjorde meg bare svimmel så da jeg skulle på do så ble det mye tull. Fikk ikke opp døra og så jeg skalla i en benk og bare surra. Men set gikk bra til slutt. Pga. Kortison tablettene så må jeg jammen begynne med insulin igjen også. Blodsukkeret skyter i været. Mere sprøyter i magen men denne fikser jeg selv:-)
Nå skal jeg ut og være litt drosje for Edwin, min sønn. Tannlegetime i Nannestad og så få han fortest mulig på skolen på Jessheim etterpå. Godt å få begynt dagen tidlig :-)

Én kommentar

Turid

25.09.2012 kl.10:22

Vær forsiktig når du ruller på veien!! Dette høres litt skremmende ut med tøff medisinering!

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits