26.09.2012

Stod opp tidlig i dag for å kjøre pappa og Turid til flyplassen. De skal  14 dager til Spania og jeg skulle virkelig ønske det var meg...Litt sol og varme og kos hadde vært bra nå. Men det blir vel min tur en gang igjen også. Neste år er det min tur satser jeg på :-) 

Har vært en tur på besøk på jobben og en kjapp tur på Jessheim med Julie for litt småshopping.  Fikk mye epler av Roger ( min bror ) en dag, så nå har vi lagd eplekake i en stor langpanne som vi skal kose oss med etterpå :-) Vi gleder oss, for det lukter ganske godt her nå.

I morgen blir det en tur på Ahus igjen. Skal ha litt mer gift inn i kroppen, men i morgen får jeg den bare som en sprøyte i magen så da blir det lite stikking :-) Har bestilt time til massasje i morgen også, så da blir det 1 time med litt luksus :-) Må unne seg litt luksus i en ellers kjedelig hverdag.

Jeg har vært og kjøpt garn i dag. Strikket mye før, men det er en stund siden nå. Skal strikke  Dorthe Skappel genser til Julie. Satser på at jeg ikke har glemt hvordan jeg strikker.....Jeg må finne på noe annet enn å lese for dagene går litt tregt nå, så da satser jeg på litt strikking igjen :-) Får ta frem oppskrifta og begynne vel :-)


2 kommentarer

Bente Hoen

26.09.2012 kl.20:14

Hurra for cellegiften som virker som den skal:-))) Må nesten le litt når jeg leser det du skriver. Du skriver så levende det du opplever av bivirkninger osv. Stå på Bente og lykke til med strikkingen. Jeg følger med og heier og heier.

Turid

27.09.2012 kl.12:00

Hei! Reisen til sol og vame (23+) er ikke å forakte! skulle ønske du kunne hatt en uke ... Kanskje sammen med oss? Har vært i butikk og handlet sikkert nok til deg også?...stor fin leil som er godt utstyrt med div. Klem til deg ... Pappan din pg meg!

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits