27.09.2012

Det gikk fint på Ahus i dag. Massasjen var helt perfekt for en kropp og ett hode som er høy på kortsison og ikke klarer å slappe av. 1 time med fullstendig avslappig var like godt denne gangen også :-)

Legen min kom innom meg mens jeg var der og slo an en prat. Alltid like hyggelig å prate med han.Han er veldig fornøyd med fremgangen med cellegiften, så da får jeg være det jeg også da. Jeg er litt mer utålmodig, for jeg vil jo gjerne at det skal bli bra litt fortere!!! Skulle helst vært frisk i går......Men sånn er det jo ikke :-(

Men jeg kan ikke få fullrost alle de på Ahus som har med meg å gjøre. Føler meg alltid velkommen og de har alltid tid til en ekstra prat hvis jeg har behov for det. Kreftsykepleierne er bare helt konge der inne og får meg avslappet og rolig. Synd ikke de positive tingene med Ahus kommer frem i media. Jeg har ihvertfall ikke noe å klage på på den avdelingen jeg hører til :-) 

Nå har jeg gått en tur, for jeg holdt på å sovne etter middagen og det er litt tidlig. En rask dusj nå, så blir det snart litt tv og strikking :-) 

Én kommentar

Bente Hoen

27.09.2012 kl.21:47

Bra at du er fornøyd med Ahus. Betryggende å høre. Det har stått så mye dritt i aviser og medier om sykehuset. Det er vel alltid sånn at det man hører om er det negative. Fortsatt lykke til;-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits