Snart bryllup :-)

Hadde en kjempefin kveld i går og nå er det snart klar for bryllup. Er litt sliten men ellers så er formen bra. Gleder meg til å bruke den nye fine kjolen min. Nå er det skifte av litt neglelakk fra i går. Orange passer dårlig til lilla!!
Jeg glemte å ta med insulinen min inngår så den må jeg huske i dag. Jeg har ikke sukkersyke men pga kortisontabletter som jeg må ta sammen med cellegiften så skyter blodsukkeret i været. Det hjalp ikke på med de nydelige kakene som ble servert i går heller!!
Men nå må jeg begynne å ordne meg. Skal reise kl 12.00 så det blir en lang dag men jeg gleder meg masse.

2 kommentarer

Gro

29.09.2012 kl.21:41

Var så koselig å se deg i går Bente! Håper du har en flott kveld i bryllup :-) Så fint å kunne følge deg litt på denne bloggen da! Heier på deg

Klem Gro

Per

07.10.2012 kl.17:07

Jammen har du vært flink. En vel fotjent hvipå sofaen er deg vel undt! Vi sløver under Spanias sol i 28+. Hva det er i solen vil vi ikke vite!

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits