Søndag og sløvedag.

Har hatt en utrolig koselig helg. Bryllupet i går var også vellykket, slik som 70 års laget på fredag. Jeg har spist mye god mat og deilige kaker denne helgen så jeg burde vært ute og gått en tur, men kroppen er sliten så jeg har tilbragt mesteparten av søndagen på sofaen med strikking og lesing. Det tar på å være fin dame 2 dager på rad!!!
Nå kommer snart Edwin hjem og da skal vi ordne oss noe mat.
I morgen blir det en ny runde på Ahus med cellegift og forhåpentligvis bra svar på blodprøver igjen :-)

2 kommentarer

Mima

30.09.2012 kl.17:00

Godt å høre du har hatt en koselig helg : )

Synes det generelt er godt å ha litt sofatid på søndager jeg, man har liksom lov på denne ukedagen. Når du er sliten etter festligheter er det enda mer lov, hehe..

Lykke til på Ahus i morgen. Håper prøvene er gode : )

Turid

30.09.2012 kl.19:10

Hei Bente Persdotter! Venter nå spent på resultatet du antagelig får i morgen. Tvi...tvi... Kjempeklem fra oss to i Spania

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits