01.10.2012

Da er jeg hjemme igjen fra Ahus. Jeg må vente til i morgen for å få svar på de viktigste prøvene som har med selve kreften å gjøre :-( De hadde ikke kommet før jeg reiste..Jeg hater å vente på sånne ting !!!

De andre prøvene var greie. Har litt lave verdier av alt, så nå må jeg være veeeldig forsiktig så jeg ikke drar på meg sykdom. Ganske lavt imunnforsvar igjen, så da er det bare å holde seg unna store forsamlinger og syke mennesker. Da er det jo en grunn til at jeg føler meg slapp og sløv og det er greit å vite.

Det gjorde ikke noe om jeg tok det litt pent resten av uka sa legen, så da får jeg vel prøve på det.Men det er jo ikke lett da jeg tar kortisontabletter som gjør meg "høy". Hodet skulle så gjerne ha gjort mer enn det kroppen orker!!! Men jeg må nok bare gjøre så godt jeg kan og gå småturer og kose meg frem til siste runde med cellgift på torsdag før jeg går på 10 dagers pause. Da skal kroppen bygge seg opp igjen så den blir klar til neste runde :-) Det er kraftig kost for kroppen dette her, men de har full kontroll på Ahus så jeg får ikke mer enn det kroppen tåler :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits