02.10.2012

Ble ikke helt ferdig med malingen i dag for det "baller" på seg litt mer da man først begynner, men i morgen skal det bli ferdig. Orket ikke mer, så jeg tok meg heller en gåtur med en venninne (Anne Lena) som jeg ikke har pratet med på en stund. Det ble ikke så lang tur, men det var en koselig skravletur i  nydelig vær :-) Ble bedt på drikkepause hos en kompis (Geir Bråthen ) som drev ute i hagen og klipte hekk, så da ble det litt skravling der også :-)  

Nå blir det en runde med C.S.I. før jeg får prøve å få meg litt søvn etterhvert. Snart pause med kortisontabletter og cellegift nå, så da blir nattesøvnen bedre og det gleder jeg meg til:-) 

3 kommentarer

Trine

02.10.2012 kl.23:22

♥sikkert ok og prate med folk,fint at du ikke murer deg inne,så deg idag,natta,prates da

Roger

03.10.2012 kl.05:04

Skravle litt her og der er du jo god til :) Og det er jo bra det da!

Natalie

03.10.2012 kl.15:59

Hei Bente! Liker å lese det du skriver. Jeg griner like mye hver gang jeg leser noe nytt. Du er så sterk og har en herlig viljestyrke. Edwin og Julie er virkelig heldig som har en så flott mor. Jeg leste nå at du hadde 22 av ett eller annet som skal være på 0. Jeg må si at jeg gleder meg veldig masse til den dagen du legger ut den beskjeden at det er på 0. Stå på! Du er flink!! :)) klem

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits