03.10.2012

Da har roen senket seg i heimen. Middagen er inntatt, så nå er vi gode og mette. Julie er hjemme fra høstferie og har med seg en venninne som skal campe her ett par dager . Ble ferdig med malingen av rommet hennes, men nå trenger jeg hjelp til tapetsering av en vegg som er ganske hullete og stygg. Funker dårlig med maling på den, for det er store hull etter gipsskruer!!!Men det haster ikke, for jeg har fått gjort det jeg hadde planlagt denne uken :-)

Det høres vel kanskje ut som jeg stresser fælt da jeg egentlig har fått beskjed om å ta det litt rolig, men jeg tar mye pauser og slapper av innimellom. Det må jeg bare, for kroppen er sliten og formen sånn passe.Føler jo at jeg må gjøre litt da jeg har mulighet, for jeg vet jo ikke hvor lenge jeg er feberfri og kan holde meg frisk og være hjemme...Men det ser foreløpig veldig bra ut :-) Kanskje jeg ikke får feber denne gangen og sklir gjennom den ene kuren etter den andre uten problem..Vet foreløpig ikke hvor mange jeg trenger før de finner ut en annen plan for meg. Tar det som det kommer jeg.Har vel egenlig kanskje ikke noe valg!!!!

I morgen blir det en tur på Ahus igjen for litt mere gift, men da er det endelig 10 dagers pause :-) Den trenger jeg virkelig nå kjenner jeg. Skal prøve å få tatt en "harrytur" med unga før ferien er ferdig. Blir det bare drittvær resten av ferien, så er jo det en grei måte å slå ihjel en dag på :-)

Nå har jeg  tent masse telys her, så nå skal resten av kvelden nytes med tv og strikking :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits