04.10.2012

Kom meg gjennom foreløpig siste runde på Ahus med cellegift i dag og formen er grei. Veldig slapp, men ellers så er det bra med meg. Nå ser jeg frem til pause med giften så kroppen kan hente seg inn litt igjen :-) 

I morgen blir det shoppingtur til Sverige med ungdommene mine. Edwin øvelseskjører, så jeg kan bare sitte og slappe av ved siden av. Fylle opp litt i fryseren med kjøtt er godt å få gjort. Blir vel sikkert litt fra "godisfabriken" også tenker jeg :-)

Nå er Julie på kino og Edwin ute og kjører moped. Snart får jeg besøk av Charlotte og Wiktor ( en niese og hennes kjæreste) fra Tønsberg.. Da passer det jo bra at jeg har laget  hjemmelaget pølselapskaus så de får seg litt mat. Resten av familien vår er jo på ferie i både Spania og Bankok, så da får vi kose oss vi få som er igjen i Norge :-) 

 

Én kommentar

Trine

04.10.2012 kl.19:54

greit med litt pause,snakka med Hilde hun kommer fredag 12,Linda skulle ta seg en liten tur også,blir koselig og treffes skravle litt:-)så jeg håper formen holder seg,klemz

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits