Dyrlege og "Harrytur"

Det ble ikke noe skriving i går for dagen ble litt for lang for meg, men en veldig koselig dag. Dagen begynte hos dyrlegen med en skadet pus. Vi har katteluke så da hun kom inn på natten hadde hun et vondt ben og sleit litt med å gå. Mye knurring og hvesing da jeg tok på henne ,så da var det dyrlegen neste da den åpnet. Hun har vært i slåsskamp og har blitt biti i benet så der var det betennelse.  Da ble det smertestillende og antibiotika på henne 1 uke. Så da røyk jeg allerede på 1400 kr før vi hadde kommet til Sverige!!! Må også holde henne inne ca 1 uke og det skal nok ikke bli lett for en katt som er vant til å bruke egen dør og  komme og gå som hun selv vil...Merket det allerede i natt , for hun har holdt meg litt våken. Kjeder seg og vil ut.

Men vi kom oss til Sverige allikevel i går da :-) Det ble ikke mye handling av mat, for vi reiste på Spotshoppen først og der fant vi jo mye fint. Sportsklær og merkeklær til halv pris av salgspris er slettes ikke så dumt. Da ble det jammen litt på oss alle tre. Det er ikke ofte Edwin er med i klesbutikker, så da ble han litt prioritert i går.

Selvfølgelig handlet vi litt godis og kjøtt også men pengene gikk mest til klær. Neste gang får vi fylle fryseren :-)

Avsluttet turen på Peppes på Jessheim og der er det alltid god mat. God og mette da vi kom hjem, så da ble det DVD film og sofakos. 

Vi hadde en koselig dag sammen. Blir ikke så ofte lenger at ungdommen gidder å bli med på turer med mutter'n, men det hender jeg får lurt dem og da koser vi oss :-)

Én kommentar

Mima

06.10.2012 kl.12:41

Synd å høre pusen din ble skadet, men hun blir bra igjen, og det er fint. Jeg hadde en katt for noen år siden som hadde vært i slåsskamå, betennelse i halen. Han gikk rundt og skreik i en hel uke..! Håper det ikke blir så ille uke for deg, og pus : )

Høres ut som dere hadde en koselig dag i går. Gode dager er gull verdt.

Ønsker deg en fin lørdag : )

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits