07.10.2012

Denne søndagen blir en ordenlitg daffedag. Hedligvis fikk jeg en natt med god søvn og det trengte skrotten nå. Men jeg blir så fort sliten og orker jo ikke å gjøre noe.....Så da blir det sofaen og en bok mesteparten av denne dagen tror jeg.

Har vært og vasket bilen min utvendig og innvendig på Shell, så litt fornuftig har jeg jo gjort. Kjøpte meg ny Volvo (2010) i februar i år. Så ny bil har jeg aldri hatt, så jeg er er ganske pirkete på at den skal være ren og fin. Fikk faktisk en kommentar i dag da hun skulle stemple vaskekortet, at det ikke var vedlig lenge siden jeg vasket den sist..he he. Jeg har bare hatt gamle biler som ikke har sett så pene ut og da var det jo ikke noe gøy å vaske de heller. Men nå har jeg endelig fått meg en ordentlig fin bil som jeg kan stole på at får meg til Ahus og andre steder uten noe tull, så den må jeg ta godt vare på :-)

Men nå kaller sofaen. Ha en fortsatt fin søndag alle sammen :-)

,

2 kommentarer

Per

07.10.2012 kl.16:59

Du har vært flink synes vi som bare sløver under Spanias sol! En velfotjent stund på sofaen ervdeg vel undt! Her er det 28+. Puuuuhhhh, -;). -;)

Roger

07.10.2012 kl.17:36

Det er bra du passer på Volvo'n din du, den fortjener det :) Når jeg kommer hjem skal det bli opplæring på Webasto slik at du har varm bil når du skal bruke den. For ettersom jeg skjønner begynner det å bli kaldt hjemme. Her er 30 hele dagen. Hilsen oss i BKK.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits