08.10.2012

Heisann :-)

I dag har jeg værtt på Skedsmosenteret og hentet støvletter som jeg har levert til "fiksing" i forrige uke. De har stått i skapet i snart 4 år, men endelig fant jeg en skomaker..Da tok det 4 dager og kostet 167 kr....Men nå er de kanskje ikke så "in" lenger, men jammen skal jeg bruke da allikevel da det har tatt meg så lang tid å få ordnet de :-)

Har nettopp vært ute og tuslet en tur. Gikk 2 km på 24 min på flat mark og klarte nesten ikke å gå opp trappa da jeg kom hjem!!!! Jeg har aldr vært i kjempebra form, men dette synes jeg ikke er bra.....Nå må snart formen ta seg opp litt igjen, for dette er bare veldig irriterende :-(  Jeg har vært så sliten og dårlig form  før og da ble jeg bedre, så jeg får satse på at jeg gjør det denne gangen også :-) Men midt oppi alt så er jeg jo ikke "dårlig". Jeg har ikke vondt noe sted og våkner sånn passe blid og fornøyd på morran. Det eneste jeg sliter med er at jeg ikke klarer å gjøre så mye som jeg gjerne ville ha  gjort. Hater å være "ubrukelig"!!!! Men det går seg vel til :-) Godt jeg la på senga mi før jeg gikk for det hadde jeg ikke orket nå....

Det var dagens klaging. Nå er det sofakos og tv :-)

Én kommentar

08.10.2012 kl.21:04

Jammen ikke mye klaging fra deg Bente. Håper formen stiger nå som du har pause fra cellegiften. Godt å høre at du ikke har vondt og at du våkner sånn passe blid og fornøyd. Det er det jammen ikke alltid jeg gjør ;-) Ps. Jeg har brukt skomaker på Jessheim. Veldig greit å slippe å kaste gode støvler/sko pga en ødelagt glidelås el hel. Jeg fortsetter å heie på deg. Håper formen blir sakte men sikkert bedre.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits