10.10.2012

Gårsdagen var som de fleste andre dager. Puslet rundt med ting hjemme og lagde middag til unga.  Fremdeles lite energi så det ble bare en kort gåtur, men alt er bedre enn ingen tur i det hele tatt :-)

I  dag har jeg vært på sykehjemmet og fått de til å hjelpe meg med en blodfortynnende sprøyte som skal settes i magen. Jeg har en blodåre i det ene benet mitt som "kødder" med meg innimellom...men nå er det 1 uke siden jeg trengte den så det er jo bra. Da stakk jeg innom Frivillighetssentralen og spurte om de kan bruke meg til noe. Jeg MÅ fylle dagene mine med noe mer så da tenkte jeg på at de kanskje trenger flere hjelpere. Det gjorde de, så da tar de kontakt en dag som de har funnet ut hva de trenger meg til :-) Bare noe så enkelt som å ta med seg et menneske på tur i frisk luft.....eller lignende ting....

Jeg har vel endelig innsett at det blir en stund til jeg blir friskmeldt ,så da kan jeg jo tilby meg å hjelpe andre da jeg har gode dager :-) Må bare holde meg unna de som er mest syke da imunnforsvaret mitt er dårlig så skal vel dette blir bra :- ) Kjenner jeg gleder meg litt allerede jeg da til å være til nytte for noen. Jeg er selvfølgelig det for unga mine, men jeg trenger litt mer.

Nå blir det litt småpusling, laging av middag, avslapping osv før jeg skal hente pappa og Turid på Gardermoen i kveld. De har vært i Spania i 14 dager..HELDIGGRISER!!!!

Ha en fortsatt fin onsdag der ute :-)

 

3 kommentarer

Bente Hoen

10.10.2012 kl.19:38

Tar av meg hatten for deg altså. Tenker på andre i en situasjon hvor de fleste hadde hatt mer en nok meg seg selv. Imonerende. Gode tanker sendes til deg i da også. Stå på Bente.
Takk for det Bente Hoen,men det gagner jo meg også da. Jeg er lei av å ha så mange timer til overs i døgnet, så da kan jeg jo bruke noen få av dem til å hjelpe de som trenger det. Jo mindre timer i sofaen, jo mindre timer til teite,dumme tanker :-)

Turid

11.10.2012 kl.19:45

Ja, jeg har skrevet det før.... Råtøff er du. I går hentet du oss på G.moen og jammen ordnetndu ikke bagasjen vår som om du var en stuer!! Da vi kom hjem tok du 2 -to- kufferter på straken (nesten 50 kg)!! Slå den .... Jeg hadde ikke klart det. Mer enn nok med 20 kg jeg. Åååå som jeg ønsker deg helt frisk igjen... Skynd langsomt om det hjelper.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits