Fredag

Formen er sånn passe grei i dag,så jeg reiser på jentekveld i kveld.
Har våknet mange ganger i natt med halvpanikk for at jeg har feber. Svetter, fryser og er uggen,men feber har jeg enda ikke fått:-) Ringte inn til Ahus i dag og de sa jeg bare måtte roe meg ned!! Ingen feber, ikke Ahus :-) passer meg veldig bra :-)
Nå blir det snart litt mat med Edwin, så kommer Atle Bråthen og skal hjelpe meg og henge opp tv'n til Julie som hun har kjøpt for litt konf.penger
Ha en fin fredag og god helg :-)

3 kommentarer

Turid

12.10.2012 kl.21:28

Hei! Synes du er flink i denne vanskelige perioden. Flott at du bruker nettverket ditt. Kos deg på jentekvelden!

Tommy

13.10.2012 kl.18:01

Det er mange som dyrker verdagshelter. Jeg har registrert at enkelte gir verdagsheltestatus til konemisshandlere og narkotikamissbrukere, eksempel her er Vinni. Han fremførte Halvdan Sivertsen sin ?sommerfuggel i vinterland? og er i mange sine øyne en helt og et forbilde? Min verdagshelt er mennesker som mestrer uforutsette situasjoner i det daglige liv. Og det er mennesker som Bente Anita Axelsen. Hun er en alenemamma som har fått kreft. Den pågangsmoten og viljen til å mestre alle oppdukkende situasjoner i hennes situasjon, er alt det jeg trenger for å fastslå at HUN ER MIN HELT.
Tommy: Takk for det:-) Jeg er en person som velger å ikke gi opp selv om jeg har en alvorlig sykdom . Det hjelper selvfølgelig på at folk har trua sammen med meg også.Kan ikke gi opp da vet du. Setter man seg ned og synes synd på seg selv så har man tapt...Megaklem til deg Tommy :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits