Ny runde med cellegift er igang.

I dag er det mandag og jeg har vært på Ahus og begynt på runde 3 med cellegift igjen. Prøvene mine er veldig bra etter forrige runde. Det er noen tall jeg har nevnt før som var på 32 da jeg begynte. De er nå nede på 17,3. Halvert faktisk og det er visst veldig bra :-) Nå er planen at jeg skal igjennom denne kuren og så skal de finne på noe annet lurt. Cellegift er jo ikke bra for andre ting i kroppen,så de vil gjerne ha meg over på noe annet som kan holde det stabilt :-) Så blir jo spennede å se hva det blir.
Jeg var litt tøff og nysgjerrig i dag og gikk inn på Kreftforeningen sin side for å lese litt mer om min sykdom. Hvor lurt det var vet jeg ikke.....der stod det bla. at levetiden var 3-5 år etter at du har fått diagnosen før, men at den nok er lengre nå for de har forsket så mye på det!!!
Hmmm...vet ikke helt hva jeg mener om det, men jeg får jo ikke gjort noe og jeg vet jo at hvert enkelt menneske med den diagnosen er forskjellige...
Får la være å tro på prognoser og ta det som det kommer vel..ikke alltid like lett :-(
Men foreløpig er formen bra og kreften er på vei tilbake på meg, så får jeg ha trua på det som skjer med meg nå og drite i ting jeg er så dum å lese :-)
Ha en fortsatt fin mandag :-)

2 kommentarer

Turid

15.10.2012 kl.19:46

Å det var bra nyheter! Godt at du er hjemme igjen! Å lese er en ting om kunnskap som kan slå begge veier for enkelte. For deg blir det sikkert bra!! ;-))

Det ble en lang dag for dere begge, men godt å ha bror med da. Synes Roger er kjempegod med deg. MEN så er du søstern hans da! Det er to av dere, du er heldig! (det sier du jo selv). K

lem fra Turidmor

Bente Hoen

16.10.2012 kl.19:09

Hurra for gode prøver Bente :-)) Veldig godt å høre. Det lureste er nok bare å forholde deg til det legene dine forteller deg. De kjenner din sykdom best. Når legene nå er fornøyd så skal du også være fornøyd. Jeg tror at det bare gjør ting verre for deg å lese diverse statestikker osv. Leger/forskere kommer stadig lenger i hva de kan tilby og alle mennesker er forskjellig. Stå på videre, du og legene skal nok klarer å lure den dumme kreften. Jeg skal fortsette å heie som bare det..-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits