Diabets 1 ???.

Da har jeg vært på Ahus i dag for litt cellegift igjen. Det gikk som vanlig veldig bra :-)

Har også vært hos diabeteslege i dag og fått beskjed om at jeg mest sannsynlig har fått diabetes 1!!!!! Føler at livet er litt urettferdig akkurat nå, for jeg synes jeg har nok med å forholde meg til det jeg har fra før men sånn gikk det ikke......Det kan kanskje gå seg til litt hvis jeg kunne sluttet med de helvetes kortisontablettene, men foreløpig så må jeg ha 1 uke til med dem. Jammen godt jeg er sykmeldt så jeg får satt meg ordentlig inn i dette diabetesgreiene. Jeg må måle meg ofte og spise lite og ofte så da passer det jo bra at jeg er hjemme og har tid til det.

Men jeg fikk bekreftet at lungene mine er i orden i dag da, så et lite lyspunkt var det jo :-) Har bare litt dårlig pust pga. cellegiften og litt formsvikt.

Ute pøser det ned, så nå skal jeg tenne litt lys og kose meg på sofaen og fordøye dagens nyheter.

4 kommentarer

Pappa

18.10.2012 kl.18:11

Tenner ett lys for deg ,Bente.

Marianne Peña

18.10.2012 kl.18:24

kos deg i sofan ,men litt lys og varme :-)

Bente Hoen

18.10.2012 kl.18:24

Er det ikke det ene så er det det andre.Ikke rettferdig nei. Godt lungene var fine da. Det var jo en god og viktig nyhet. Tenn lys og kos deg. Jeg skal først trene litt så skal jeg tenne lys også. Både for deg og meg. Ha en fin kveld.

Turid

18.10.2012 kl.19:58

Å nei, å nei... Er det mulig! Dette kunne du fått slippe! Vi ee mange am tenner lys for deg i kveld. Skulle ønske du kunne kjenne varmen og se det lyset vil sender deg.

I tillegg får du en kjempeklem og to armer rundt deg fra meg!

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits