En liten nedtur i humøret mitt......

Endelig mandag og vanlige dager igjen med unger hjemme. Unga har vært på pappahelg denne helgen, så det ble litt stille her. Ikke det at de er så mye hjemme ellers, men da vet jeg at de er i nærheten og jeg har noen å lage middag til. Gidder ikke det da jeg er alene!!!

Det ble en teit helg egentlig. Lørdag gikk bort til mye sturing og tenking. Ble litt mye å fordøye at jeg plutselig har fått 2 kroniske sykdommer å forholde meg til. Synes litt synd på meg selv i helgen, så det ble litt sipping :-(  Orket ikke kontakte noen, for jeg tror jeg trengte litt alenetid også. Kan være sunt innimellom det også. Men heldiigvis så dukket det opp en nabo som som trøstet meg litt og fikk meg litt opp igjen og ba meg på middag :-) Det var koselig. Jeg er nok en type som ikke orker å sture å være for lenge alene med teite tanker og da vet jeg at jeg har venner og familie som jeg bare kan ringe så stiller de opp for meg :-) 

Søndag våknet jeg opp og fant ut at lørdagen skal ikke gjentas, for det var egentlig en veldig bortkastet dag (men som jeg sikkert trengte). Været var bra, så da ble det en gåtur med musikk på ørene. Terapi for meg det :-) Det ble ikke noe mere sturing den dagen. Jeg bare gjorde ting jeg hadde lyst til. Koste meg med en bok,sov litt,så på tv og bare nøt dagen :-)

I dag har jeg vært på Ahus og fått litt gift igjen. Det gikk helt fint. Var også hos diabeteslege igjen for å lære litt mer og det ser slettes ikke så umulig ut å ha diabetes. Må bare lære meg litt mer "gangen" i dette. Tar jeg en sjokolade i helgen, så må jeg bare sette litt mer insulin. Dette skal nok gå bra :-)

Ha en fortsatt fin mandag :-)

2 kommentarer

Turid

22.10.2012 kl.19:16

Ja, du har sikkert hatt litt å tygge på i helgen. Er fint at du tar til deg kunnskap av fagfolkene. Dette går nok bra skal du se. Tvi, tvi.

Bente Hoen

22.10.2012 kl.21:04

Godt at det ble bare en sturedag, for som du sier så er de litt bortkastet. Og bortkasta dager bør vi ikke ha så mange av noen av oss. Veldig bra at du klarer å se muligheten til å leve et greit liv med diabetes også. Med din instillingen er jeg helt sikker på at du fikser det. Nå håper jeg det blir mest gode nyheter fremover. Det fortjener du Bente, og jeg heier på deg som vanlig.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits