Siste kur i 3 runde. PAUSE :-)

Da er jeg hjemme fra Ahus igjen og ungene og jeg har spist middag :-)

Fikk dosen min med cellegift i dag og det gikk greit. En av kreftsykepleierene hadde husket på å bestille massasje til meg i dag (jeg hadde glemt det selv) så da ble det 1 time med ingen dumme tanker og kun deilig avslapping. Kjenner at den timen er utrolig godt for meg siden jeg sliter litt med å slappe av!!!!

Prøver  som har med selve kreften å gjøre var bra i dag, men jeg har litt lave verdier av vanlige ting så det er normalt at jeg er litt slapp nå. Ikke veldig bra imunnforsvar, men det er jo vanlig på slutten av en kur.

Nå blir det 10 dagers pause fra Ahus og gift :-) Ny plan for meg er litt nedtrapping med cellegift og kortison. Nå blir det bare 1 gang i uken stedet for 2 med cellegift og 2 dager med kortison istedet for 4 :-)  Får håpe at det funker da og at det ikke blusser opp igjen!! Men jeg sjekkes så ofte så går det ikke, så finner de det fort ut :-) Mindre kortison kan jo faktisk gjøre at jeg får bedre nattesøvn også og det hadde ikke gjort noe :-)

Gleder meg til den dagen de finner ut hva som kan holde det stabilt  i maaaaaange år... forhåpentligvis kommer den dagen en gang kanskje. ...men det blir vel litt mer prøving og feiling før de får til det kanskje.. Jeg får ikke gjort så mye annet enn å henge på lasset og stole på at de gjør det beste de kan for meg. Og det vet jeg de gjør :-) 

Nå skal jeg lage Oreokake som Julie skal ha med seg til bursdagsfeiring i morgen kveld. Hun og en venninne skal ha felles feiring,så da må jeg vel bidra med noe jeg også :-)

 

 

Én kommentar

26.10.2012 kl.00:13

Livet skal ikke være lett,men du er jo i trygge hender...fint at verdiene på kreften er dalende,håper du får sove greit,nattaklem:-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits