Snart 1 år sykmeldt...hva skjer???

Da er helgen over uten noen store utskeielser. Jeg har kost meg med unga og god mat og slappet av. Formen var slapp i helgen ,men jeg kjenner nå at den er på vei oppover igjen :-) Har orket å vaske litt i dag og det er jo bra.

Det nærmer seg snart at jeg har vært sykmeldt 1 år nå, så jeg har begynt å ringe litt rundt i dag. Skal på møte med NAV neste uke og DnbNor på torsdag. Jeg har lyst på ett annet sted å bo og det er en leilighet til salgs nå som frister meg veldig. Men mest sannsynlig kommer jeg  meg ikke ut i jobb igjen enda, så da blir det mindre penger inn fra 11 januar :-(  Derfor må jeg finne ut litt av hva jeg har krav på og hvor mye(eller lite) penger jeg ender opp med. Har ikke noe uførforsikring utenom og det er jo dumt!!!! Håper det finnes noen muligheter som NAV kan tipse meg om.....

Høres jo helt tragisk ut å kanskje bli ufør i en alder av 44 år. Håper virkelig jeg har noen andre muligheter:-) Vil gjerne ut i jobb igjen, men jeg trenger nok litt lenger tid på meg og bli i litt bedre form kanskje. Aktiv sykmelding hadde passet meg midt i blinken, men det finnes jo ikke lenger. 

Nei det er vel bare å vente å høre etter hva som kan tilbys meg og ikke tenke så mye på det foreløpig. Nok igjen er det bare å glemme å velge selv hva man vil og bare henge med i svingene på det andre bestemmer.......

 

4 kommentarer

Turid

30.10.2012 kl.12:11

Dette høres ok ut. Klart det må være en sosionom i systemet som sitter på opplysnnger. Det er ikke noe som er en selvfølge å få informasjon. Dessverre. Sykehuset burde finne /anbefale en sosionom som du kan ta opp de problemene som dukker opp? Husleiestønad f.eks. ..... Fint at du klarer å søke den hjelpen jeg håper du finner/får. Tvi tvi Bente!
Turid: Jeg har allerede fått kontakt med en sosionom gjennom Ahus. Fikk beskjed om å ta kontakt da brevene begynner å komme, så da er et vel bare ringe da :-)

Bente Hoen

31.10.2012 kl.18:01

I dag står det på sol.no "hva hadde du gjort med 214 millioner". Ikke noe problem hadde jeg vunnet den potten hadde det blitt hus/leilighet på deg Bente:-) Jeg har mange å dele med, familie, venner og bekjente. Mange gode saker å gi penger til. Hadde man bare vært så heldig du... Men, men, den sjangsen er så liten at jeg tror ingen av oss skal begynne å glede oss he he. Får håpe du får den hjelpa du har krav på (og litt til) fra NAV. Jeg syns det er tragisk at folk som opplever alvorlig sykdom skal slite økonomisk i tillegg. Det har jeg skjønt at mange gjør. Ellers er det godt å lese at formen er stigende. Og jeg fortsetter å heie på deg:-)
Bente Hoen: Takk for det. Da får jeg krysse fingrene for at du vinner da Bente. He he.Det er synd det skal bli så mye krøll med penger da man blir syk.Har nok å bekymre meg for om jeg ikke skal begynne å bekymre meg for penger synes jeg. Penger er ikke alt, men det er en fordel å ha så man klarer seg ihvertfall da :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits