Lån og bytte av leilighet.

Da har jeg vært i banken i dag og spurt om lån til å kjøpe meg større leilighet. Kunne til nød få lånet ,men det kommer til å bli smått med penger til noen utskeielser!!!!!

Jeg kunne så gjerne tenkt meg noe med 2 stuer eller et eget kjøkken. Ungdommene mine begynner å ta litt mye plass....Noen ganger hadde det vært godt å være litt for seg selv (det gjelder oss alle) uten å måtte gå på soverommet og legge seg i sengen. Gjør jeg det, så skjer det veldig ofte at jeg sovner og det er dumt. 

Men jeg orker heller ikke å ha så dårlig råd at jeg må snu og vende på hver eneste krone,så da blir det nok ikke noe bytte av bolig på meg denne gangen. Hadde jeg kommet meg ut i jobb igjen i januar så hadde det gått. Med den lønna jeg har nå så er det ikke noe problem, men jeg går jo ned til 66% av lønna mi i januar så da går det dårlig :-(  Noe dritt at man skal straffes for å bli dårlig.....det er jo ikke akkurat selvvalgt.

Skal ha møte med en sosionom på Ahus på mandag. Får håpe hun har noen råd og tips og komme med. Kanskje det finnes noe jeg kan søke på som jeg ikke vet om som gir litt mere kroner i kassa :-)

Én kommentar

Turid

01.11.2012 kl.22:35

Ja, er det noe som gir bekymring så er det økonomien! Du må ta vare på Bente nå. Ungdommen får moderere seg med ungdomsbesøk hos deg!

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits