Oppturer og nedturer!!!

Ja da var pausen min med cellegift over :-(  Har vært på  Ahus i dag og begynt på runde nr 4 med cellegift og kortisontabletter. Nå er planen nedtrapping til 1 gang i uken i 4 uker og så 10 dagers pause. Blodprøvene var mye bedre enn sist. Nå er imunnforsvaret på god vei opp igjen og alle verdiene som skulle opp på andre ting er veldig bra.

Fikk akkurat tlf fra Ahus nå og der grammene  som jeg har nevnt før som skal ned, de har faktisk gått opp!!!!!!Liker ikke!!!! Da blir det spennende neste mandag og se hva de har gjort da....Kanskje det ikke blir noe nedtrapping allikevel:-(  

Legen min skulle ihvertfall tenke litt og se på hvilke muligheter jeg har. Det eneste de foreløpig  har blitt enige om, er at det ikke blir ny runde med stamcelletransplatasjon. Det er lite  garanti for at den virker og det er en tøff runde for kroppen som de vil la meg slippe. Jeg ble glad da jeg hørte det for jeg orker ikke den runden en gang til!!!!! Dette hadde blitt en tøffere runde også, for da måtte jeg hatt donor og ikke mine egne stamceller. Regner med at jeg har en bror som også er veldig lettet for at det ikke blir noe av :-) Eller hva Roger??

Jammen godt er er litt optimist og har litt pågangsmot, for denne beskjeden var vel ikke så  veldig hyggelig å få. Men håper på bedre svar om en uke :-)

Pratet også med en sosionom i dag. Ble litt klokere, men de får ikke gjort så mye før NAV bestemmer seg for om jeg skal gå på arbeidsavklaringspenger eller bli uføretrygdet!!! Møte med NAV på onsdag kan kanskje gi meg litt mere svar :-)

Tar som vanlig en dag om gangen jeg og ser hva den bringer :-) I morgen blir Julie endelig 15 år ,så jeg må vel vaske bittelitt og bake litt til feiring på onsdag. Det blir kos :-)Oreokake er bestilt, så da får jeg vel lage det da :-)

Ha en fin uke alle sammen :-)

19 kommentarer

Bente Hoen

05.11.2012 kl.17:34

Krysser fingrene for at de grammene er bra neste mandag. Fint at blodprøver og immunforsvar er bedre. Det gjør vel formen litt bedre kanskje. Jeg heier og heier, både når det gjelder kreften og pengene. Syns du fortjener gode nyheter fremover.

05.11.2012 kl.18:43

Uff det var kjipt Bente-mor,men fint immunforsvaret er bedre,kos deg.dere på bursdag...oreokake er nam:-)))

Turid

05.11.2012 kl.19:07

Ja, du MÅ vel ha lov til å være litt deppa i dag. Noe bra var det og? Du får ta det til deg med et stort +!!!

Vi tar en liten bursdagsvisitt på onsdag. Om du ikke skulle ha ork så forstår vi det!

Klem og varme tanker fra pappa og meg

Irene Akselsen Bjerke

05.11.2012 kl.19:16

Leit med dårlige nyheter. Du må ikke gi opp - det gjør du vel ikke heller hvis jeg kjenner deg rett! Stå på Bente! Gratulerer med dattera!
Irene Akselsen Bjerke:Du har helt rett... Jeg gir nok ikke opp nei :-) Etter nedturer kommer det jo oppturer en gang igjen :-)
Turid: Litt deppa er det lov å bli ja, men det går bra :-) Koselig at dere kommer på onsdag. Orker det vet du, for formen er jo bra selv om det innvendig ikke er helt bra akkurat nå... Stor klem til dere begge :-)
Anonym: Takk for det :-) Får tenke mest på det positive nå. Hadde vært hyggelig med en navn fra deg istedet for anonym da...Da vet jeg hvem du er :-) Men uansett så er det hyggelig at du kommenterer og føger med da :-)
Bente Hoen: Formen min er bedre nå enn for 1 uke side og det er jo positivt :-) Satser på bedre resultat neste mandag ja. Koselig med kommentarer fra deg og jeg liker at du heier på meg :-) Det hjelper meg ihvertfall å vite at folk gjør de,t for da kan jeg jo ikke gi opp :-)

Roger

05.11.2012 kl.22:38

Så jeg slipper å gi fra meg benmarg ja. Jammen må jeg si jeg ble glad nå gitt:) Eller, bare fleiper, jeg hadde selvfølgelig syntes det hadde vært hyggelig og bra om jeg kunne bidratt med mine overhypre celler, men hvis du ikke vil ha de skal jeg ikke mase jeg. Men da håper (jeg som alle andre) at legene har en annen god plan for deg Bente, det fortjener du virkelig. Og er det en ting som er sikkert så er jeg sikker på at legene på AHUS gjør alt de kan og i beste mening. PS! Kommer onsdag vi også.
Roger: Jeg vet du hadde stilt opp, men nå slipper vi begge to:-) Gjør ingenting det. Jeg har god tro på at de finner et annet og bedre alternativ. Jeg stoler på gjengen som er rundt meg på Ahus :-) Da ses vi på onsdag :-)
Roger: Eller kanskje jeg hadde trengt noen av dine hyperaktive celler????Det er litt ujevnt fordelt på oss synes jeg...eller ikke.....he he he

05.11.2012 kl.23:10

Helt klart litt urettferdig, men den som ennå kunne styrt dette du :)

Roger

05.11.2012 kl.23:14

Igjen ble jeg anonym? Roger
Roger: Ja du gjorde visst det. Skjønner ikke dette jeg da...
Anonym: Roger: Nå tenkte ikke jeg på sykdom med den ujevne fordelingen.Jeg tenkte mest på at du er litt "hyper" og har litt mye energi og det er litt dårlig med det hos meg :-) Kunne fått litt av det :-) he he.

Unni Moe Nielsen

06.11.2012 kl.00:17

Hei, Bente:) Jeg synes du er utrolig tøff:) Holder humøret oppe "åkke" som. Men hva annet skal du gjøre, men det er godt og høre at du lar tårene komme også, for det er sundt å gråte også, og så godt etterpå:) Stå på, Bente, men det vet jeg at jeg ikke behøver å be deg om, for det gjør du. Håper det kommer positive nyheter til deg neste mandag, og neste mandag, og neste mandag osv, osv:):) Tenker masse på deg:) Stoooor klem.
Unni Moe Nielsen: Takk for det. Du kjenner meg så godt at du vet at jeg ikke pleier å gi opp sånn med en gang ihvertfall :-) Vi får krysse fingrene litt ekstra hver mandag og håpe på det beste. Stooor klem tilbake :-)

Heidi

06.11.2012 kl.06:15

Stå på videre Bentemor, Tenker masse på deg. Stor klem :)
Heidi: Takk for det og sender en stor klem tilbake.Kommer innom en dag denne uken.Torsdag tror jeg det blir.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits