Kortison er ikke bra for meg....

Ja da er vi tilbake på Kortison da og det merker kroppen ja!!!! I pausen min var blodsukkeret mitt veldig bra. Hadde til og med 4 dager som jeg ikke trengte insulin men nå er det IKKE under kontroll. Her må det pøses på med både langtidsvirkende og kortidsvirkende insulin hver 3 time pga.veldig høyt blodsukker :-( Ikke bra :-((((


Søvnen min var også bra i pausen min, men i natt ble det lite søvn igjen. Skikkelig rastløs og urolig i kroppen. Tar sovetablett,men kortisonen er nok litt sterkere, for jeg blir bare halvfull og sovner ikke. Surrer litt da jeg må drikke eller gå på do om natten. Skaller borti dører og vegger og sjangler meg rundt halvfull og fin...men dette går over litt utpå onsdagen,så jeg får bare holde ut :-)


I dag har jeg vært på shopping med Trine og Mari. Tok oss en pause med kake på Jordbærpikene. Det ble en skravletur og kosetur. Tror jeg burde gjøre det flere ganger,for da går dagene litt fortere. Men nå må jeg fortsette på oreokaken som skal være ferdig til feiring av Julie i morgen :-)

Ha det bra så lenge :-)

5 kommentarer

Turid

06.11.2012 kl.19:09

Så flink du er Bente! Vi gleder oss til å komme i morgen. Jentungen er jo 15 år i dag!

På gjensyn i morgen!

Mima

06.11.2012 kl.19:15

Ååh, det høres slitsomt ut..! Synes det er bra du velger å se hva positivt du kan gjøre, for at ting skal bli bedre for deg, tross alt : ) Har karakter du, dame! : )

Håper tiden frem mot onsdag går raskt (du mener vel onsdag neste uke..?)
Mima: Jeg er glad at jeg er en person som klarer å tenke positivt heldigvis, for det meste ihvertfall.Dagene blir veldig mye enklere da, har jeg funnet ut :-)
Det er heldigvis i morgen kortisonen begynner å gå ut av kroppen. Så da blir det vanlige dager igjen til neste mandag.Men da er det på'n igjen.

06.11.2012 kl.22:47

Hadde det superhyggelig idag,fikk jo shoppa MYE du da;-)synd ar formen ikke er helt på topp....men ståpåmot har du♥blir bra når kortisonen tar pause fra kroppen
Anonym: Ja Trine jeg fikk jo dratt kortet litt, men bare på fornuftige ting da. Formen blir bedre i dag (onsdag) for da begynner den å forlate kroppen min.I natt sover jeg forhåpentligvis bedre :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits