09.11.2012

Ja da er det fredag og helg igjen da. For meg så er det jo ikke mye forskjell, for jeg har jo fri hver dag...

Bursdagsfeiringen til Julie gikk bra. Hun var fornøyd med det hun fikk og vi koste oss med kaker og skravlet :-) Siden kortisonen har gått ut av kropppen min, så ble det jammen kake på meg også. Blodsukkeret mitt er nesten stabilt igjen. 

Jeg har vært på møte med NAV og synes jeg fikk mye info, men om det er det som lønnner seg "pengemessig" vet jo ikke jeg!!! Blir vel til at jeg skal søke om arbeidsavklaringspenger tror jeg. Akkurat nå har jeg gått på 5 uker ferie som jeg må ta. Da utsetter jeg maksdatoen min med sykmelding i 5 uker. Får full lønn litt lenger, før jeg går ned til 66 %. 

Fikk også noen andre skjemaer jeg må se litt på. Blir litt mye for meg å sette meg inn i og jeg som hater sånne "papirting". Men jeg har fått tilbud av venner og bekjente som vet litt mer om dette enn meg, som jeg sikkert burde ta imot :-) Og det kommer jeg til å gjøre :-) Greit  å gjøre ting riktig med en gang så jeg ikke "brenner noen broer".

Og jeg kan vel være såpass ærlig å si at det er jo det som gir meg mest penger som er mest aktuelt for meg å søke om!!!!!Penger er ikke alt sier folk , men det er faktisk de som skal fø unga og meg :-)

Formen er helt grei. Dårlig pust og jeg blir fort sliten, men ellers så har jeg  ikke vondt noe sted :-) Nyter hver dag som jeg er i så bra form og kan være hjemme hos mine kjære ungdommer :-)

Ha en fortsatt fin fredag :-)

3 kommentarer

Turid

09.11.2012 kl.22:58

Dette høres bra ut. Ta i mot all bistand du kan få. Ha en fin kveld og helg! Klem fra oss to gamle

Bente Hoen

09.11.2012 kl.23:42

Flott at bursdagen gikk fint og du kunne kose deg med litt kake. Det hører liksom med:-) Jeg syns det er tragisk at man skal måtte klare seg på 66 % av lønna når man blir langtidssykmeldt. Trenger jo like mye penger selv om man er syk. Spesielt når man har barn som man forsørger. Husleie og alle andre utgifter blir jo ikke mindre:-( Hm hm kanskje jeg får sjekke forsikringene mine.Ellers heier jeg forsatt for fullt og satser på gode svar på prøvene som skal tas til uka. Ha en flott helg Bente
Bente Hoen: Ja regningene blir ikke noe mindre selv om man er syk nei. Og jeg har blitt veldig god på å "kjedeshoppe" innimellom.....Må på avvenning med det nå før januar kommer :-) he he.Ha en fin uke Bente :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits