11.11.2012

Da er helgen snart over igjen for denne gang.

I dag har Julie og jeg vært på håndballkamp i Fredrikstad og spilt mot Torp. Det ble ikke seier, men jeg synes de var flinke allikevel jeg da. 

Jeg er ikke vant til å kjøre så langt, så jeg ble litt sigen. Men så lenge man har en behagelig bil å kjøre, så er det jo bare moro :-)

Resten av dagen og  kvelden ble bare sløving. Opplading til morgendagen. Da blir det en tur på Ahus igjen for behandling og svar på blodprøver . Siden prøvene  ikke var helt bra forrige mandag, så håper jeg det går den rette veien i morgen. Jeg kom meg over nedturen sist, men i morgen trenger jeg gode tilbakemeldinger.....Hvis ikke så har de sikkert en ny plan for meg :-)  Heldigvis blir Roger med meg i morgen. Satser på at det er opptur han kan dele med meg og ikke det motsatte :-)

Nå skal jeg nyte de siste timene med en kropp uten Kortison, for i morgen braker det løs igjen. Da blir det bare surr og krøll med alt frem til onsdag kveld!!!

Ha en fin uke :-)

2 kommentarer

Per Axelsen

11.11.2012 kl.21:32

Takk for oppdatering! Fint at du har Roger med deg. Tvi tvi tvi med morgendagen og måtte den gi den oppmuntring du trenger.

Enn behagelig natt ønskes deg - klem fra pappa og Turid
Per Axelsen: Ringer dere så fort jeg vet noe jeg. Det blir litt utpå dagen for den viktigste prøven tar det litt lenger tid å få svar på. Nattklem til dere også :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits