Oppsummering fra mandag.

Mandagen begynte så dårlig som jeg hadde regnet med.Da var det 1 år siden mamma'n min døde brått av hjertestopp.Hun hadde vært syk i mange år,men allikevel er man jo ikke forberedt på slike ting.

Hadde håpet at dagen kunne bli litt bedre men det ble den ikke!!!!!

Reiste til Ahus for min vanlige runde. Blodprøve,legetime og så inn til de hærlige kretsykepleirene for å få cellegift. De vanligste pøvene var bra. Nyrer,lunger blodprosent osv. og det er jo helt topp at alt det funker. Og det er bra, for da er kroppen klar for å ta imot mere gift.  Men den viktiste prøven tar litt lenger tid å får svar og det fikk jeg mens jeg satt med cellegift. Jeg er så glad at Roger var med meg for da knakk denna tøffe dama sammen :-((((((((

De grammene som jeg har nevnt før som har med krefcellene å gjøre var på 17 forrige mandag og de skal gå nedover. Nå hadde de gått opp til 30,7 bare på 7 dager og det er IKKE bra. Fikk et lite sjokk ,for jeg er jo litt optimist oppi alt , men da raknet det litt for meg. Og da jeg får angst og halvpanikk så blir det vanskelig for meg å puste ,så det ble litt rart der en stund.Jeg har skjønt nå etter mamma døde hva hyperventilering er!!! Men min kjære bror , en sykepleier og legen var der så jeg klart å roe meg ned . Fikk pratet mye ,så innen vi var på vei hjem så var jeg rolig.

Legene hadde møte om meg på tisdag og ringte meg heldigvis ganske tidlig på formiddagen. Den cellegiften jeg har gått på til nå ,virker ikke lenger. Da blir over på neste plan. Nå skal jeg inn på torsdag og fredag denne uken og begynne på en ny type cellegift. Godt det finnes flere typer å velge mellom!!! Men om den virker på meg vet man jo ikke før man prøver, så da blir det å vente på svar til uka igjen da...Da skal jeg inn mandag og torsdag. Men jeg vet at jeg er i de beste hender og at de inne på Ahus gjør alt de kan for å finne noe som skal  virke. Håper bare de finner det fort, så ikke disse kreftcellene får tid til å formere seg så mye mer, for det er jo ikke veldig bra :-(  

Men man får bare prøve å holde motet oppe så godt man kan. Har fått noen søte små piller som hjelper meg gjennom natten og de værste kneikene da tankene tar over litt overhånd. Liker ikke å ta så mye piller, men denne gangen så har jeg ikke så mye valg for ellers så tipper det vel ratt over for meg. Og søvn er alfa omega midt opp der jeg er nå tror jeg. Får ta en dag av gangen så ordner det seg forhåpentligvis denne gangen også.

Ha en fin lille lørdag alle sammen.

Klem til alle som følger meg :-)

27 kommentarer

siw fredriksen

14.11.2012 kl.10:49

Å Bente , føler med deg og sender gode tanker om at du skal ha positiv effekt med nye medisiner. Stå på du vakre dame

Unn Kristin

14.11.2012 kl.10:55

Nå føler jeg virkelig med deg, jeg leser igjennom tårene hvordan dagen din var på mandag .... husk det er lov for deg også å knekke innimellom. du er veldig sterk og positiv , og bra er det .. Men midt oppi alt dette må du HUSKE å kjenne på følelsene dine og ikke være redd for å få de ut.. Ja er enig at du er heldig som har Roger, men han er også veldig heldig som har deg .. Han har ei søster som han vil støtte , og søstra tar i mot hjelpa og lar han være med.. Det er veldig BRA!!! Stå på bente, jeg følger med deg her inne og er også så heldig at jeg innimellom får noen mailer på innboksen min,.. det synes jeg er godt....

Stor klem

14.11.2012 kl.12:19

Du er fantastisk og jeg er sikker på at du greier dette med hjelp av familie og leger! Du har styrken inni deg! Uten tvil :)

Anniken

14.11.2012 kl.12:21

Jeg heier på deg Bente!!!

Thailand :)

14.11.2012 kl.12:43

Jeg er så veldig glad i deg tante!!! Jeg er så utrolig heldig og stolt av å ha en så sterk, tøff og søt tante som deg! men det er noe jeg tror du vet allerede! <3 vi skal klare dette! <3<3

Turid

14.11.2012 kl.13:25

Kjære Bentemor! Ønsker deg bare alt godt og positiv fremdrift i behandlingen du får på Ahus.

Om det bare var noe vi kan utrette så du kunne komme deg, men alt er i legenes hender... Bra at du stoler på dem.

Tusen klemmer fra pappa og Turid

Anne

14.11.2012 kl.14:14

Hei Bente. Det er en sterk historie å lese for oss andre, vi har nok ikke mulighet til å sette oss inn i den kampen du fører, men du skal vite at alle støtter deg og ønsker deg det aller aller beste. Måtte den nye type cellegiften du prøver ut hjelpe deg. Det var positivt at alle de andre prøvene var bra, det trenger du virkelig. Håper du får sove godt på natten og klarer å slappe av litt på dagen. Ønsker deg riktig god bedring og lykke til :) Klem fra Anne

Gro

14.11.2012 kl.14:16

Synes det er så flott at du deler og skriver hvordan det går Bente. Da er det mye lettere for alle rundt deg , når man vet hva som skjer liksom. Ellers blir man ofte redd for å spørre! Du har virkelig brettet om ermene og står klar til å sloss mot kreftdyret. Håper og tror at den nye cellegiften vil virke og at kreftcellene skjønner at de må trekke seg fort som f.... Stå på, jeg heier på deg!

Klem, Gro Axelsen
Unn Kristin: Uff var ikke meningen å få deg til å gråte, men sånn er det vel med oss mennesker som har følelser i bøtter og spann. Å jeg er heldigvis ikke redd for å dele dem med andre å gråte midt i en butikk hvis jeg føler for det. Ting må ut, ellers så blir det fullt :-)
Ha en fortsatt fin dag :-)
Anonym: Takk for det og jeg håper du har rett :-)
Thailand: Jeg har hørt du har sagt det før, men blir like glad hver gang du sier det Jannicke :-) Vi kjemper denne kampen sammen vi.Noe annet får vi ikke gjort. Gleder meg til du kommer hjem snart for da skal jeg ha en stoooooomegaklem av deg.Glad i deg også og ta vare på hverandre og kos dere den tiden dere har igjen der nede :-)
Turid: Megaklemmer tilbake til dere begge :-)
Anne:Takk Anne. For meg så betyr det mye at dere støtter meg og er interessert i å lese blogg og følge med.Da gjør jeg noe nyttig i hverdagen da ihvertfall og skriver noe dere kan lese...he he. Ja vi får bare krysse alt vi har nå og satse på at denne medisinen virker.
Gro: For meg så blir det også lettere da jeg møter folk ute siden jeg er åpen om det. Da trenger jeg ikke å ta hele historien da jeg møter folk, for da blir det jo bare sipping på meg...Å her er ermene brettet opp ja og klar for kamp!!!!! Kreftdyret skal ikke få noen lett kamp :-)

Kari D.J

14.11.2012 kl.15:26

Jeg krysser alt jeg har for deg Bente. Du er flink til å være positiv, det er utrolig viktig. Godt å ha en bror som kan støtte seg:r-)

Masse klemmer sendes fra Elverum

Inger S

14.11.2012 kl.15:51

Er så glad i deg! Dette skal gå bra! Tanker og klem til verdens beste Bente!

Bente Gustavsen Frostad

14.11.2012 kl.16:33

Du har tøffe kamper å kjempe nå Bente og da er det godt med familie og venner rundt seg. Det står stor respekt for din optimisme og pågangsmot, og at du deler dette med alle oss rundt deg. Det setter mange ting i perspektiv. Mange gode tanker og ønsker fra meg. Klem

14.11.2012 kl.17:37

Hei Bente-mor♥krysser alt som kan krysses for at den nye cellegiften skal ta knekken på sykdommen!!!forstår veldig godt at du trenger litt piller nå..for og få sove osv...er lov det vettu...;-)masse klemmer fra meg,tenker på deg♥

Bente Hoen

14.11.2012 kl.21:00

Hei Bente. Skjønte gangske fort at mandagen ikke ble som vi håpet på. Tenkte mye på deg og var rett som det var her inne på bloggen for å høre siste nytt. Og jeg håpet selvsagt på gode nyheter. Når det drøyde med oppdatering her, så fikk jeg en vond magefølelse:-( Jeg skjønner godt at du knakk sammen når prøvene ikke var gode. Nedturen der og da var sikkert enormt stor. Jeg måtte tørke noen tårer når jeg leste innlegget ditt. Du skriver så utrolig godt, det var nesten så jeg kjente redselen din da jeg leste det. Men heldigvis haddde du gode folk rundt deg som klarte å blåse liv i optimisten Bente igjen. Du skal selvsagt aldri gi opp for detta skal du klare. Og med dyktige leger så kan jeg ikke tro annet en at de finner det riktige medesinen tilslutt. Jeg fortsetter og heie på deg. Stor heiaklem fra meg:-)
Kari D.J: Takk for det Kari. Jeg må jo bare være positiv ellers så blir dagene lange og triste....
Inger S: Takk Inger. Vi satser på at det går bra denne gangen også vel :-)En liten opptur nå før jul hadde vært godt det.
Bente Gustavsen Frostad: Ja lett er det ikke, men man får krefter som man ikke visste at man hadde da sånne ting skjer. Og selvfølgelig hjelper det med alle rundt meg som backer meg opp og hjelper meg da det stormer som verst.
Anonym: Ja det er bare å krysse alt du har og håpe at den virker og at den kan holde sykdommen stabilt en stund :-) Trenger en opptur og litt pause fra negative tanker...
Bente Hoen: Ja dagen ble ikke så bra og jeg visste ikke hva jeg skulle si til unga..Derfor skrev jeg ikke noe for jeg vet ikke om de leser bloggen min!! Ikke var formen så bra heller til å dele noe med andre. Men jeg har jo Roger som på en eller annen måte klarer å få meg til å ta meg sammen og få meg over på litt positive tanker igjen etter hvert :-) Og jeg gir ikke opp enda ihvertfall, men jeg håper på en liten opptur nå for å få energi til å kjempe videre :-)

Unni M N

14.11.2012 kl.22:34

Hei, Bente:) Det var så utrolig godt å prate med deg på tirsdag da du stakk innom på jobben:) Lykke til med alt:) Og jeg sier det igjen......du er UTROLIG fin på håret, og det mener jeg:):)

wenche

14.11.2012 kl.23:39

Uff så veldig trist , men jeg føler med deg og støtter deg , tenker på deg hele tiden . Følger med på bloggen din og jeg tror at du fikser dette bente , kan ikke skjønne noe annet. Mange store Klemzer ...
Unni M N: Takk for det Unni.Får prøve å være der litt lenger neste gang så jeg får pratet mer med deg. Begynner å bli lenge siden nå. Og alle krøllene venner jeg meg vel til etterhvert :-) Er vel egentlig bare glad for at det er tilbake :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits