15.11.2012

Den nye cellegiften er inntatt og foreløpig føles det greit. Ikke kvalm og uvel enda, så da går nok dette greit også. Veldig glad jeg ikke blir dårlig av cellegiften.Det er ille nok som det er å få den inn i kroppen, om jeg ikke skal begynnne å kaste opp å bli sengeliggende i tilegg!!! 

Nå er jeg bare slapp og sliten, men det er vel en kombinasjon av cellegift og at jeg sto opp litt for tidlig..Jeg er vant til å skru av lyset og legge bort boken for "ente" gang rundt kl 05.30 og prøve å sove litt igjen jeg da:-(  

I morgen skal jeg ikke være på Ahus før kl 10.30, så de blir litt mer normalt for meg som snart har gått hjemme 1 år og ikke trengt å stå opp tidlig.

Ønsker alle en fin fredag og god helg :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits