Søndag 18 november

Da er helgen snart over igjen. På lørdag var Tone,Roger og jeg hos min tante i Oslo og spiste middag og i dag har jeg vært hos Tone og Roger og spist ribbemiddag. En liten forsmak på julen og det smakte veldig godt :-)
Unga har vært på papphelg, så nå gleder jeg meg til de kommer hjem. Blir stille uten dem...

Formen er grei, men ikke noe mer enn det. Tungpustet og jeg har faktisk vondt i kroppen/skjelettet og det liker jeg ikke!!!!! Har puslet litt rundt og løftet på ting i dag, så jeg satser på at det bare har noe med det å gjøre. Håper det føles bedre ut i morgen.

I morgen blir det ny runde på Ahus. Tone og Roger blir med meg begge to og det føles godt at de er der.
Jeg har bestemt meg for at jeg ikke vil vite svar på prøver uken som kommer, for cellegiften har vel ikke begynt å virke enda kanskje. Jeg trenger en ukes pause fra bekymringer om gram opp og ned kjenner jeg. Får heller vente litt til jeg forhåpentligvis får gode svar :-)
Roger får heller ta seg av svarene foreløpig til jeg kommer meg litt opp igjen :-)

Ha en fin uke :-)

8 kommentarer

Unn Kristin

18.11.2012 kl.20:44

For en herlig helg høres det ut som du har hatt....

Jeg må innrømme nå at jeg atter engang feller noen tårer, synes ting er sååå forferdelig urettferdig... Men samtidig så tenker jeg at for ei dame. jeg har ingen grunn til å sitte her og sippe, men du er så vanvittig flink til å skrive Bente - Er så flott at du har så fin kontakt med bror og svigerinne- skjønner at de betyr mye for deg og omvendt, bra at du lar de få være med deg på denne prossessen ...Det betyr nok veldig mye for de også :-)

Turid

18.11.2012 kl.20:59

Da har du tatt en avgjørelse i forhold til legebeskjeder om verdiene dine! Det synes vi her helt forståelig! Kos deg med det du formår til en hver tid i ditt sykdomsforløp. La alle dine rydde-, male- og fikseforsett ligge brakk til du føler seg sterkere! Klem på søndagskvelden fra pappa og Turid. :-). :-)

Irene Akselsen Bjerke

18.11.2012 kl.21:00

Livet er jammen tøft for deg om dagen Bente! Ikke moro å ha det sånn som du har det nå. Man tror man vet hvordan livet kommer til å bli og man regner med å leve greit og stort sett uten sykommer annet enn litt forkjølelse og småtteri....... og så blir det plutselig ikke sånn. Ikke lett å takle og fryktelig urettferdig!! Jeg skal ha ei uke ferie en gang mellom nå og jul og da håper jeg at du er i form til å få besøk. Krysser fingrene for at cellegift og all behandling virker som det skal nå og at du ikke blir helt utkjørt underveis. Tenker mye på deg. Mange klemmer fra meg.

18.11.2012 kl.21:20

Hei,så godt at du har vært sammen med dine nærmeste i helga,så slipper du og være alene i denne tøffe tiden,bli litt varta opp...:-)det fortjener du♥♥♥klem Trine

Unni

18.11.2012 kl.22:53

Fy for en tung tid for deg og mange rundt deg, Bente, men jammen tenker du veldig godt oppe i det hele:) Det er sikkert sant som du tenker, at giften ikke har begynnt å virke enda:):) Ta så godt vare på deg selv som det går ann framover. Jeg er med deg i tankene hver dag:):) Stor klem.
Unn Kristin: Ja ting er urettferdig innimellom, men man får ikke gjort mye med det gitt!!! Roger og Tone er gode å ha nå ja. Og ikke minst de nærmeste venninnene mine som jeg vet er tilgjengelig. Og alle andre som deg som backer meg betyr mye Unn Kristin :-)
Irene Akselsen Bjerke: Godt man kanskje ikke vet hva morgendagen bringer!!
Jeg er sliten til tider ja, men aldri for sliten til besøk :-) Hadde vært veeeeldig koselig hvis du fikk til et besøk i ferien din.
Klemmer tilbake :-)
Unni: Takk for det Unni. Neste uke skal jeg vite svar på prøver igjen (tror jeg), for da håper jeg de har begynt å gå den rette veien.
Klem tilbake :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits