Hei på dere:-)

Mandagen på Ahus gikk fint. Måtte ha litt påfyll av blodplater , men ellers helt greit. Selve svaret på om cellegiften virker, vil ikke jeg vite svaret på denne uken, så de svarene tar Roger seg av :-)

Ellers så har jeg bare puslet rundt denne uken. Litt klargjøring til advent, vært på kosetur/shopping,hatt besøk og spist litt kaker som jeg egentlig ikke burde pga bloddsukkeret....Men man må unne seg litt i hverdagen allikevel. Bare å sette litt mere insulin, så går det seg til :-) Men kanskje ikke hver dag!!!! he he.

Har vært på Ahus og fått cellegift i dag også og det gikk også bra. Trengte ikke noe påfyll av noe. Nå blir det pause med gift neste uke, men jeg skal inn og ta blodprøver. De vil følge nøye med, for ting forandrer seg fort. Greit å fylle på med det som trengs så tidlig som mulig før formen blir for slapp!!! Også i dag valgte jeg bort selve svaret på om cellegiften virker. Skal bli tøffere til mandag for da må jeg begynne hverdagen igjen med alle svar kanskje!!!!!!!

Formen er som den har vært en stund: Dårlig med pust så jeg blir fort sliten. Orker ikke å gjøre mye før sofaen kaller , men jeg har god tid til å gjøre ting så det går greit det også.Men ellers så har jeg ikke vondt et eneste sted i kroppen og det er jeg veldig glad for :-) 

Selv om jeg er alvorlig syk, så er jammen formen bra og jeg NYTER det hver eneste dag :-)

Nå blir det middag på ungdommene mine og meg snart :-)

Ha en fin kveld :-)

7 kommentarer

Unn Kristin

22.11.2012 kl.16:26

Jeg har sagt det før og sier det igjen- tar av meg hatten for deg jeg Bente :-) For en positivitet du har oppi dette :-) Kos deg med kaker og avslappning nå :-) Ønsker deg og ungdommene dine en god kveld :-)

klem

Hilde Melum

22.11.2012 kl.17:22

Lykke til Bente..... fin kveld til jeg med...

22.11.2012 kl.17:43

Er utrolig imponert av deg Bente og det er godt å se at du har en god bror som stiller opp i sånne viktige ting som svar på prøver forstår godt du ikke orker svarene hele tiden :) kos dere masse med deilig middag :):)))

Irene Akselsen Bjerke

22.11.2012 kl.19:33

Følger med deg hele tida Bente <3 Godt at du har en snill bror som kan være der og støtte. Kos deg du og ha ikke dårlig samvittighet - du trenger å kose deg nå. Ha en fin kveld. Stor klem herfra.

Unni

22.11.2012 kl.22:58

:):)

Kusa MB

23.11.2012 kl.07:45

Hei Bente. Hyggelig å se at du koser deg i julestria. Jeg er imponert over den innstillingen du har. Du er et forbilde for alle. Stor klem fra Kusa MB

Tove

23.11.2012 kl.11:12

Ønsker deg lykke til!

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits