Søndag 25 november

Ny helg snart over for denne gang.
Har egentlig bare kost meg denne helgen med god mat og barna mine:-) Småpusla litt med litt smårydding og vasking som må gjøres for at det skal se litt koseligere ut. Gikk på noen kjøkkenskap faktisk, så nå har jeg halvparten igjen :-)Rydde litt for å få plass til nye Tupperwareting. Klarer jo ikke å gå på party uten å handle!!!!

Var på møte med KLP på fredag men ble ikke i noe bedre humør av det... Ikke mye å hente av penger der heller:-( Nå får jeg bare vente til januar å se hvor mye jeg får :-)

I morgen blir det en tur til Ahus igjen. Kun for blodprøve og legitime. Skal ha pause denne uken med cellegift :-) Er alt bra så blir det bare en kort tur. Og nå skal jeg også vite svarene på prøvene mine. Får håpe på at cellegiften virker og at kroppen er igang med å kjempe dritten tilbake igjen :-) Grugleder meg litt til i morgen....men det er i morgen. Nå skal resten av kvelden bare nytes :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits