26.11.2012

Det ble litt "overtid" på Ahus på meg i dag. Trodde det bare skulle være en rask tur med blodprøver og svar, men det ble det ikke. 

Jeg hadde lave blodverdier (blodprosent og blodplater,) så da måtte jeg få påfyll av blod og blodplasma. Godt de følger med så nøye på prøvene, for da får de gjort noe med det før jeg  blir for slapp!!!

Men jeg haddde med meg ørepropper og satt meg godt til rette i godstolen med pledd og Spotify,så jeg merket ikke så mye til det for jeg sovnet faktisk...Jeg er så ofte på Ahus nå så det føles som mitt andre hjem og jeg  vet jeg er i trygge hender, så da slapper jeg tydeligvis godt av der :-)

Men jeg fikk jo også vite litt mere svar som jeg har valgt bort ca 14 dager. Det ser ut som den nye cellegiften virker,for det har mer eller mindre vært stabilt nå de ukene :-) Jiiippppiiiiii......jeg trengte en sånn beskjed nå. Det beste hadde vært om det hadde gått nedover, men så lenge de har fått stabilisert kreften foreløpig, så får jeg være fornøyd med det vel :-)

Jeg skulle egentlig ha pause denne uken med cellegift, men siden jeg er så "frisk" som jeg er og alle andre prøver er så bra, så velger de å kjøre igang med ny kur på torsdag og fredag denne uken med den cellegiften som jeg egentlig ikke skulle ha før den 15 desember ca. Vet ikke helt hva jeg tenker om det enda, men jeg får vel stille opp på torsdag vel :-) Kanskje like greit å kjøre på mens formen er grei. 

Legen var ihvertfall fornøyd med hvordan ting er foreløpig, så da burde vel jeg også være det :-) Hun har litt mere peiling på dette enn meg :-) 

Det blir en litt kraftig dose jeg får med cellegift nå, så jeg håper det ikke ødelegger planene mine for lørdag!!!!!!! Imunnforsvaret feks. kan bli ganske dårlig og jeg har tenkt meg på jubileum med Creme Fraiche på lørdag med ca 600 stk...!!!!! Hmmmm.....satser på at formen holder, for jeg har gledet meg en stund til det :-) 

Ellers har jeg vært hos frisøren med Edwin i dag,kjørt Julie på trening, skal hente henne etterpå og lage litt middag til oss etter treningen hennes for det har det ikke blitt tid til enda. Etter det så blir det sofaen og Farmen. Godt ikke alle dager er så stressende, for det er jeg ikke vant til lenger...

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Bente Hoen

26.11.2012 kl.19:34

Heia Bente:-) Bra at kreften har stabilisert seg :-) Satser på at verdiene går nedover nå som de fortsetter å kjøre på med cellegift. Krysser fingrene for at formen er såpass at du kan dra på Creme Fraiche på lørdag. Dit skal jeg også, og det gleder jeg meg til. Jeg fortsetter å heie så sees vi sikkert på lørdag sammen med 600 andre, til et forrykende show og fest;-)

Per Axelsen

26.11.2012 kl.19:36

Dette er bra Bente.

Trine

26.11.2012 kl.22:10

Åh det var fint og høre ♥ nattaklem

Unni

26.11.2012 kl.22:49

Så bra og høre, Bente:) Detta går vegen serru:):):) Jubileum blir det helt sikkert på deg på lørdag også:):) Stå på:) Klem

Unn Kristin

27.11.2012 kl.08:50

Så bra Bente :-) Stå på , jeg heier på deg :-) Stor klem

Kusa MB

27.11.2012 kl.12:33

stå på kjære Bente. Det er så hyggelig å se at det går framover.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits