Langdag på Ahus.

Endelig hjemme igjen etter en lang dag på Ahus. Reiste hjemmefra kl 08.30 og var hjemme ca kl 16.30!!!! 

Blodprøvene er greie. Cellegiften holder kreften foreløpig i sjakk, men den går ikke tilbake den veien jeg vil!!!!  Har gått litt oppover og det skal den ikke :-( Men jeg skulle ikke være bekymret for de har kontroll. Det viktisgte er å få stablisert den med den cellegiften jeg får nå, så legger de til noe mer da de finner ut hva som er best for meg. 

Blodprosenten var litt lav i dag, så legen sa jeg måtte ha en pose med påfyll av blod. Roger og jeg fortalte at vi skulle på Creme Fraiche jubileum på lørdag så det hørtes greit ut med litt påfyll. Lav blodprosent gjør jo at man blir ganske slapp og sliten, så en liten oppkvikker før helgen hørtes greit ut.Kankskje jeg klarer å danse en hel dans og ikke bare en halv da sa jeg... he he. Men da sa legen at hun ville gi meg to poser med blod så jeg hadde litt å gå på :-) 

Så da ble det to poser med blod og jeg fikk beskjed om å kose meg masse og drikke med måte og passe på at jeg ikke faller. Benbrudd ol. passer dårlig inn i den prosessen jeg er nå!!! Så da blir det fest på lørdag, men jeg får ta det litt pent kanskje så jeg holder meg på bena :-)

Da blir det en kort tur til Ahus i morgen for litt cellegift igjen, så tar jeg helga og fri fra Ahus til mandag

Ha en fin kveld :-)

 

2 kommentarer

29.11.2012 kl.19:45

hei hei,slitsomt og være syk:-( men fint at du føler deg trygg der....på A-hus♥håper du får en topp kveld på lørdag,kos deg:-)klem

9

Nina kristiansen

30.11.2012 kl.15:48

Ønsker deg en kjempefin helg,kos deg på lørdagsparty.Finn en arm og hold deg fast i,gjerne en kjekk en.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits