Endelig fredag

Det som skulle bli en kort dag på Ahus ble jammen ikke det!!! Cellegiften gikk som vanlig, men jeg hadde fått time til ct-røntgen av lungene etter jeg var ferdig med cellegiften, så da var det bare å finne frem til riktig avdeling å sette seg å vente. Akkurat da jeg ble ropt opp,kom det en båre inn med ambulansefolk og leger og fullt kaos så da var det bare for meg å sette meg ned igjen å vente. Det tok en og en halv time før jeg kom inn!!! Jeg skjønner jo at det menneske på båra var viktigere enn meg,men det er kjedelig å vente uansett... Men jeg fikk hørt på mye musikk i dag da :-)

Fikk telefon på vei hjem at de ikke finner noe galt på bildene og det er jo bra:-) Må vel bare innse at det er cellegiften som tar litt knekken på pusten min og det lille jeg hadde av kondis:-(

Men noen steder på kroppen må jo jeg merke det hardkjøret med cellegift jeg er med på. Resten fungere jo sånn passe greit, så jeg er vel litt heldig midt oppi alt. :-)

Men nå tar jeg helgen og fri fra Ahus til mandag. Får lade opp til fest i morgen. Roger spurte legen i går om han kunne skjenke meg litt. Hun så vel litt rart på han,men svarte bare at det gikk fint det bare han passet på at jeg ikke falt.. Hun ble med på spøken. Det er viktig nå at jeg ikke drar på meg noen andre skader,for kroppen har nok å kjempe med om dagen. Så jeg får vel ta det litt pent i morgen vel:-)

Snart skal unga og jeg lage middag og så blir det nok sofakos resten kvelden. Det ser jeg frem til, for jeg er faktisk sliten etter disse to dagene på Ahus.

God helg klem til dere alle :-)

5 kommentarer

30.11.2012 kl.17:23

Hei hei,fint at dem ikke fant noe galt med lungene....du har jo fått mye cellegift,dvs.det har gått mange uker med gift så det er kansje ikke så rart kroppen er sliten...uansett du får ha en topp helg,kos deg imorra,fest med måte..;-)nesten litt misunnelig,har ikke festa siden august jeg nå,vi får ta det igjen senere...godhelgklem♥

Unn Kristin

30.11.2012 kl.18:43

Så bra at de ikke fant noe galt med lungene dine- nå kan du slappe av og kose deg med ungene dine i helga, og kose deg i morgen kveld

Ønsker deg og dine en god helg

klem

Turid

30.11.2012 kl.19:55

Gode nyheter for oss gamle. Du synger nok snart igjen skal du se. Lungene trenes nok opp igjen! Gode ønsker for resten av kvelden og tvi tvi for en fin kveld i morgen Bente.

Bente Hoen

30.11.2012 kl.20:44

Takk og pris for at de ikke fant noe på lungene dine. Det var gode nyheter:-) Ha ha syns jeg ser legen da Roger spurte om han kunne skjenke deg i morgen ;-) Da blir det fest og litt skjenk i morgen Bente. Herlig:-) Sikkert lurt og ikke gå hjem på glattisen om natta i en blanding av cellegift og alkohol hi hi.. Taxi fra dør til dør er tingen:-) Jeg fortsetter å heie på deg og ønsker deg en god helg. Sees i morgen. Klem

Tove

01.12.2012 kl.05:05

Godt nytt det er bra! Kos deg i helgen, sikkert lurt å bare la det stå till i morra. Ønsker deg en kjempefinhelg, der du får samlet alle kreftene du trenger fremover og litt til.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits