Opp-og nedturer!!!

Hei igjen:-)

Da er jeg hjemme fra Ahus og fikk vel den samme beskjeden som på mandag. Det er en aggressiv type kreft jeg har og det har jeg jo visst. Før hadde de håp om å finne en type medisin som kunne stabilisere kreften.

Nå har ett eller annet skjedd iløpet av noen uker. Den har blitt mer aggressiv og har løpt litt løpsk. Nå er planen og håpet å finne en medisin som kan bremse kreften min.

Da jeg fikk vite det på mandag,så raste alt sammen for meg. Jeg var selvfølgelig alene der den dagen,så kjøreturen hjem husker jeg ikke mye av!!!! Burde selvfølgelig ikke kjørt, men jeg ville bare komme meg fortest mulig hjem og vekk fra Ahus. Det var et skikkelig slag i trynet og jeg sliter enda litt med å godta dette.

Det betyr jo faktisk at hvis de ikke finner noe og klarer å bremse det så .... Resten skjønner dere:-(

Men foreløpig er jeg jo i kjempeform, og cellegiften jeg får nå, ser ut som den har roet det ned litt. Men hvor lenge de virker,vet man jo ikke. Blir nok uker med mye blodprøver og legetimer. Jeg blir nøye og ofte fulgt opp og det er jo bra. Noen prøver var bra i dag og noen mindre bra og det er vel det jeg bare må venne meg til.

Så planen fremover nå er å nyte hver dag jeg er frisk og kose meg med de rundt meg. I første omgang nå tar jeg jul og nyttår som jeg gleder meg til,så får man tenke litt videre da januar kommer.

Jeg må bare finne igjen den gnisten jeg hadde for å gidde å stå opp. "Gulroten" min er liksom blitt borte!!!!! Nå står jeg opp fordi jeg har hatt avtaler med Ahus ol. Ikke fordi jeg har lyst og gleder meg. Men gnisten dukker nok opp igjen snart får jeg håpe:-)

Ha en fin kveld og klem til dere alle :-)

24 kommentarer

Jannicke

06.12.2012 kl.16:42

Beste tanta som finnes<3 savner deg og dere!

Gleder meg veldig til jul med deg og de andre<3

Ingunn Axelsen

06.12.2012 kl.16:43

Dette var ikke det jeg hadde håpet å lese på bloggen din i dag.

Jeg kan forstå at gnisten blir borte av og til med alt det du går igjennom nå om dagen Bente.

Jeg skal ikke si at jeg forstår hva du går igjennom for det gjør jeg ikke, men jeg prøver å forstå hvordan du og familien din har det om dagen og jeg klarer ikke sette ord på hva jeg føler.

Jeg håper inderlig du får en positiv tilbakemelding snart og at du også finner igjen gnisten.

Som du skriver så nyt hver dag med dine flotte barn, julen som kommer nå og resten av familien.

En stor styrkeklem fra Ingunn

Trine

06.12.2012 kl.16:50

Hei,det er så fint at du klarer og skrive i disse supertøffe tider,og at du føler deg i form,og at du gleder deg til jul,tenker mye på deg og familien rundt deg ♥

pappa

06.12.2012 kl.17:30

Endelig er du hjemme igjen. Hva skal man si etter en slik melding? Bare at du er jenta mi og at pappa forsøker å forstå. Godklem fra meg og Turidmor

Solveig Shaul

06.12.2012 kl.17:40

Bentemora vårres <3 det ante meg at alt ikke var helt ok...det var så stille fra deg på mandag :-\ Godt... da at storguttene kunne være med i dag. Håper de finner rette mixen til stagge dette"uhyret"på ! Ta en dag av gangen og glede seg over de små ting får liksom en annen dimensjon. Vi forstår nesten ikke hva det betyr før "spøkelset"banker på døren. Du er den sterkeste jeg vet om. Det er jo slitsom nok å være syk...om du ikke skal går rundt å være så sterk hele tiden.Alikevel har du klart å være så positiv...du er super. Jeg vet ikke om jeg hadde klart det.Men husk det er lov å være liten og redd i blandt. Så bare la de storegutta og jentene(store&små) gjøre krus på deg. Det gjør dem og deg Godt. Nå gleder du deg til jul og vi med og den skal bli så Bra ;) Klem Bentemor gla i dæ

Anniken

06.12.2012 kl.17:53

Jeg tenker masse på deg! Stor klem fra meg:)))

06.12.2012 kl.18:51

Skulle ønske jeg kunne trylle:-/ Godt du er i fin form. Håper det varer leeenge. Så lenge at legene klarer å finne på noe lurt. Nyyyt jula og nyt dagene med dine nærmeste, familie og venner. Det å nyte hver dag bør vi blir flinke på alle sammen. Ingen som har noen garanti enten man er syk eller frisk. Morgendagen vet vi ingenting om noen av oss. Ting kan skje veldig fort. Det er dumt at noen skal bli syk før vi virkelig tenker på det....Vi har så lett for å bare stresse rundt og ikke tenke på at hver dag faktisk er kjemepviktig. At hver dag er gull verdt. Hm Hm Hm.. Men jeg fortsetter og heie unansett og mirakler har skjedd før. Det kan skje i igjen. Jeg beundrer deg virkelig Bente for din åpenhet. Det vitner om at du er et sterkt og raust menneske. Klem

Tove

06.12.2012 kl.19:05

uff det var leit å få den kjedelige beskjeden og når du til og med var alene. Håper du har noen hos deg nå og i tiden fremover. Ønsker deg masse lykke til og følger med på bloggen din hvordan det går.

Irene Akselsen Bjerke

06.12.2012 kl.19:22

Dette var ikke gode nyheter...... Men, du føler deg jo bra sier du og da er det jo håp om at du orker å holde koken til de finner noe som hjelper deg! Håper den gode formen holder og at du orker å jobbe for å holde på den! Kos deg masse med familien din og nyt livet! Håper med deg og dine at de finner rett type medisin som hjelper deg og gjør deg frisk!!! Klem og Johan hilser også.

Tove

06.12.2012 kl.19:42

Kan bare si at jeg er kjempeglad i deg Bentemor (aksel) Kos deg med familien din,vi andre er her når du trenger oss.

Bente

06.12.2012 kl.22:48

Sterk lesning!

Anne

07.12.2012 kl.06:18

Kjære kjære Bente. Vondt og lese dette. Stå på tenk positivt Nydt dagen så godt det la seg gjøre. Alt som jeg har lest på bloggen din er vondt, sterke fine flotte Bente mor altid godt humør ser jeg gjennom linjene. Vet Mine ord ikke kan hjelpe deg med sykdommen men du er i mine tanker hver dag siden jeg fikk vite hvor alvorlig syk du er.

Sender mange klem og tanker til deg og dine.

Klem Anne

Trelease

07.12.2012 kl.14:34

Føler med deg ,Bente .Benmargskreft er ingen god diagnose . Det vet jeg og min familie . Bror var seks 4 år da han fikk samme diagnose. Det var i 1974/75 og den gang hadde legene ikke så meget å stille opp med . I dag har jeg forstått de har kommet lenger i bekjempelsen av sykdommen. En årsak er transplantasjon av benmargen. En bekjent fikk samme diagnose i 40 årene, men sykehuset ville ikke gjennomføre benmargstransplantasjon fordi vedkommende var for gammel.Man skulle være under 40 år. Det vedkommende gjorde var å reise til Sverige og fikk utført benmargstransplantasjon privat. Dette skjedde på 90 tallet og vedkommende er frisk i dag. Derfor anbefaler jeg deg å undersøke alle muligheter , både her hjemme og i utlandet . For all del , gi ikke opp , stå på og stol ikke blindt på det norske helsevesenet ! Jeg vet du har det vanskelig på alle måter og jeg ønsker deg med dette alt godt og en riktig fin Jul sammen med familie og venner for DU trenger omsorg nå , i dag og i morgen ,og i dagene som kommer !
Jannicke: Jeg gleder meg masse jeg også:-) Skal bli godt å få dere hjem snart. Stor klem :-)
Ingunn Axelsen: Hadde håpet på bedre svar jeg også, men sånn ble det nå ikke!!! Foreløpig så har dagene gått bra, for jeg har hatt noe å gjøre..men vi får se da det roer seg. Jeg må nok bare være flink til å be om hjelp da jeg kjenner det bygger seg opp.
Takk for styrkeklemmen og jeg sende en stor klem tilbake :-)
Trine: Takk for det. Det blir nok skriving i rykk og napp for det er ikke alltid like lett å få det ut......Men nå skal bare dagen nytes så lenge formen holder :-)
Stor klem Trine :-)
pappa: Takk for det papppa. Skjønner ikke så mye alltid jeg heller men Roger får med seg det meste heldigvis.
Stor klem tilbake :-)
Solveig Shaul: Takk for det Solveig. Nå er jeg ikke alltid så sterk lenger.Hender stadig at tøffe Bente bryter sammen og det er faktisk litt godt også. Men nå skal jula nytes og hver dag jeg er frisk er en god dag :-)
Kjempeklem tilbake :-)
Anniken: Takk for det :-)
Tove: Koselig at du følger med.Skal prøve å komme innom jobben en dag ellers så er det hyggelig om du har tid til å stikke innom hjemme hos meg også da.Vi snakkes. Godklem :-)
Irene Akselsen Bjerke: Ja det er jo lov å tro på at det skal skje et under.....Håpet er jo at de får bremset det så det går saaaaakte den gale veien.Frisk blir jeg aldri men jeg får håpe formen holder en god stund fremover så jeg kan få nyte livet og unga en god stund til!!!!
Stor klrm tilbske :-)
Anne: Jeg skal nyte de så godt jeg kan Anne.
Klem tilbake :-)

Kari D.J

09.12.2012 kl.10:42

Har vært borte fra bloggen din i noen dager så jeg har ikke fått dette med meg. Forferdelig trist å lese Bente:-( Jeg er utrolig imponert over at du deler dette med oss. Det gjør at man kan sette ting i litt perspektiv. Det er det lille i hverdagen som blir viktig, det å nyte hver dag og ikke alltid strekke seg etter den man burde/skulle ha gjort. Din stå på vilje er bare å ta av seg hatten for, den er utrolig viktig i en slik situasjon. Du skal vite at jeg tenker masse på deg og heier på deg. Stor klem sendes fra Elverum

Vemun

21.12.2012 kl.22:51

Kjære Bente

Har i dag satt meg inn i kreften din. Du skal vite jeg tenker på deg og familien. En dag skal vi alle dø, men alle de andre skal vi leve! Nå har du desverre fått en del færre - gjør derfor så godt du kan.

Ha en god jul! Klem fra en venn

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits