Fredagskos

Dagen i dag begynte med et legebesøk hos fastlegen for ny sykmelding. Tok EKG og noen andre prøver for å sjekke pusten min,mende  fant ikke noe feil der heller...

Jeg må nok bare leve med den dårlige pusten min og venne meg til at jeg får gjort mindre enn jeg gjorde før :-(

Jeg var frisk nok til å influensavaksine og lungebetennelsevaksine ,men de hadde jeg selvfølgelig glemt hjemme!!!!! Da var det bare å kaste seg i bilen og reise hjem og hente de.Jeg har lege i Holter, så det er jo ikke så langt å kjøre. På vei hjem stakk jeg innom Kaxrud og kjøpte 4 kg farse. Hjem med den og hente vaksinen og så tilbake til Holter. Da jeg skulle ut av bilen fant jeg ikke lommeboken min, men tenkte at da hadde jeg vel glemt den hjemme. Da jeg kom hjem begynte jeg å lete, men der var den ikke!!!!! Telfonen ringte fra Kaxrud. De hadde funnet den ute på parkeringsplassen!!!! Heldigvis :-)

Så da var det å begynne å handle litt, men pust hadde jeg nesten ikke. Skulle ha noe vin på polet og da kom Tove Hansen som en reddende engel og hjalp meg så gikk det i orden.

En ordentlig slitsom og surrete dag, som endte veldig hyggelig på en Indisk restaurant med min  ekssvigerfamilie. Unga og jeg var ute og spiste sammen med de, I morgen skal vi i 110 års bursdag (50+60) sammen med den samme gjengen. Så i morgen er planen å sove lenge så jeg er uthvilt til fest :-)

Jeg får bare håpe at jeg ikke blir dårlig av de vaksinene jeg fikk i dag. Av influensavaksinen kan jeg få influensa lignende symptomer med feber........Krysser fingrene for at det ikke skjer!!!!!!!

 

Ønsker dere en god helg :-)


Én kommentar

Trine

08.12.2012 kl.22:18

jaja litt surrete er du ikke alene om og være,jeg kjøpte feil meksikansk rett igår,måtte innom butikken 2 ganger....nå er jeg sliten i hue om dagen,men jeg skal kansje ikke klage for jeg er jo ikke alvorlig syk...fint at du fikk tatt vaksine :-)tenker mye på deg og unga dine,familien din ♥.Du får bare ta det piano-som sønnen min synes er et rart uttrykk....ha en fortsatt fin helg,klem :-)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits