Ny oppdatering

Her kommer en liten oppdatering.

Lørdag skulle jeg i bursdag,men fikk litt formsvikt,så jeg sendte barna dit. De kom hjem med deilig mat og kake til meg og det smakte godt etter enn dag/kveld på sofaen:-)

På søndag var formen bedre,så da reiste jeg på kino med Tone,Roger og Janne og så på Twilight. Den anbefales hvis man liker sånne filmer:-).

Mandag var det ny dag på Ahus. Noen prøver er bra, men de som har med kreften å gjøre går feil vei :-((((((( Kan vel kanskje ikke forvente noe annet,men det er jo lov å håpe!!!!
Fikk på fyll med 2 poser med blod og 2 poser med blodplasma og det trengtes. Kjenner jeg blir litt slapp da jeg har litt mangler....

I morgen skal jeg på Ahus og møte Romerikes Blad sammen med Anne Karin Joranger. Vi synes at Ahus får får negativ omtale og har lyst til å fortelle vår versjon om hvor positive og fornøyde vi er:-)

Og alle som kjenner broren min, har vel en viss anelse på hvem som har fått igang dette :-) Men godt noen ordner litt da,for vi hadde vel ikke satt igang sette selv. Men set skal bli moro da. Så nå må dere følge med i Romerikes Blad. Får vi vite hvilken dag det kommer ut så sier vi fra:-)

Ha en fortsatt fin kveld. Nå er det sofaen og Farmen :-)

11 kommentarer

Eli Therese

12.12.2012 kl.21:41

Hei kjære Bente:) dette var trist lesing, ble litt sånn "satt ut" vet ikke helt hva jeg skal skrive så dette blir nok litt klønete... Håper du og barna får en fin førjulstid og en koselig romjul oppi det hele. Krysser fingrene for at prøvene snart viser noe annet. Så flott dere skal i avisen, er nok mest pepper A- hus har fått i det siste, så da er det kjekt med litt positive omtale, ut ifra det jeg kan lese på bloggen din, virker det som du får god oppfølging og at de tar godt vare på deg både de på A-hus og familien din:) som sagt ble jeg litt "satt ut" og får lissom ikke formulert meg sånn jeg ønsker. Men ønsker deg all lykke og sender over en stor førjulsklem til deg og dine. Klem fra Eli

Lotta

12.12.2012 kl.22:48

Da gleder jeg med til å lese om kjendistante i RB :D Morsomt!

Anniken

12.12.2012 kl.22:51

Jeg heier på deg Bente! Klem

Trine

12.12.2012 kl.23:24

Så trist og høre at de viktige prøvene går den gale veien:-(((((håper snart de kan finne en hokus pokus!!!artig med tøffe damer i avisa som har noe positivt og si om a-hus,mamma ble jo akkutlagt inn der i sommer og hun var superfornøyd :-) håper du blir bedre form av påfyll,er hjemme fra jobben denna uka,er litt kaputt:-(men det går jo over,,,noe jeg virkelig kunne ønske skjer med deg også ♥ natta♥

12.12.2012 kl.23:36

vondt å lese historien din Bente, men du må ikke gi opp håpet. Tenker på deg og håper formen din blir såpass bra at du kan kose deg i julen med familien din.

13.12.2012 kl.07:21

Trist å lese Bente. Må aldri slutte å håpe. Ønsker deg lykke til i dag og dagene fremover. Klem

Turid

13.12.2012 kl.09:32

Ønsker deg en fin opplevelse på A-hus! Det er slik det er .... Det negative blir fokusert og slått opp i media! Fint at du har en positiv opplevelse i forhold til det å bli tatt vare på og gitt en god oppfølging. Skulle bare ønske .... så inderlig.... at de hadde en formel som ga deg god helse også. Lykke til... Klem fra Pappa og Turidmor

Gro

13.12.2012 kl.10:39

Flott at du er med å sette fokus på at ikke alt er elendig på A-hus! Mye fungerer sikkert helt utmerket, men det er det jo ingen som fokuserer på!

Leit å lese at cellegiften ikke greier å få has på dette svineriet, håper legene med all sin kunnskap greier å finne frem til en type som får dette på rett kjøl igjen. Stå på Bente prøv så godt du kan å kose deg med familien din i førjulstia.

Klem Gro

Bente Hoen

13.12.2012 kl.10:45

Fint at du gir beskjed om når det kommer i avisen:-) Ellers ble jeg litt ordløs nå. Vil bare si at jeg fortsetter å heie og at du ikke må slutte å håpe. Klem

13.12.2012 kl.18:59

Innlegget i Romerikes Blad kommer på lørdag. Roger

Bente Gustavsen Frostad

15.12.2012 kl.12:16

flott innlegg i avisen Bente. Ahus trenger litt ros også. Alle som jobber der gjør sitt beste for pasientene. (jeg er ansatt på Ahus, hi hi..så jeg må forsvare dem litt vettu).

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits