Mandag 17. des - kort oppdatering

Roger her, Bente er fortsatt ikke i noe særlig skrivehumør, og i og med at det var jeg som fikk laget denne bloggen får jeg heller hjelpe henne litt nå :)

Ny tur til Ahus i dag med Janne og skribenten som følgesvenner. Forventninger om at det skulle bli noen oppmuntrende tur var det vel ikke, og ikke ble det det heller. Bente er skikkelig slapp om dagen. Dette igjen gjør at legen er bekymret. Så nå har vi sammen laget en plan som skal gjøre Bente i best mulig form til julaften.

Og planen er som følger:
I dag ble det påfyll av to poser med blodplater samt noe benmargforsterkende saker. På førstkommende torsdag inn igjen for nye blodprøver og eventuelt mer påfyll. Så tar vi en pause frem til julaften på formiddagen hvor nye blodprøver venter og muligens ny oppfylling av blod og eller blodplater. Alt dette håper vi skal gjøre at formen er på topp til julaften på kvelden. For den kvelden ønsker vi at skal bli en god kveld for alle sammen.

Så for tiden vise om denne planen fører frem eller om noe må forandres underveis. Men godt å ha en plan for kommende uke uansett.

Ny oppdatering kommer etter turen på torsdag, det vil undertegnede sørge for.

Roger

20 kommentarer

Irene Akselsen Bjerke

17.12.2012 kl.19:41

Da håper jeg virkelig at planen blir vellykket og at julekvelden blir en kjempegod en for dere alle! Både godt og vondt å høre hvordan dette går......... Føler så inderlig med dere alle! Stor klem og hilsen fra Irene og Johan.

Morten / Flyparkering

17.12.2012 kl.19:47

Krysser fingrene for at dere alle får en fin fin hyggelig jul sammen alle sammen Roger & Bente ! Vær sterke og hold hodet hevet !!!

Janne

17.12.2012 kl.20:34

Ønsker dere alle en flott jul Bente, krysser det som krysses kan for deg. ;-)))

Unn Kristin

17.12.2012 kl.20:55

Så bra hun har en bror som deg Roger ., og alle de andre gode vennene . Skjønner godt at bloggen ikke er første prioritert nå.., Ønsker dere alle Bente, Edwin, Julie, Roger med familie en flott julefeiring :-) Ikke stress noen av dere , bare kos dere resten av uken.... Stor klem fra meg

Heidi

17.12.2012 kl.20:58

Gode og varme tanker sendes din vei! Måtte dere få en god og fredfylt Jul. Juleklem fra Heidi og guttan

Bente

17.12.2012 kl.21:51

Ønsker at dere får ei fin jul sammen, og jeg må si jeg beundrer motet deres!

Trine

17.12.2012 kl.22:48

Så trist at Bente er i så dårlig form,hilse henne så mye fra meg og håper den store dagen blir hyggelig for dere og at formen til godjenta er bra,synes du er en topp bror som tar vare på søstra di♥tenker på dere i denne tunge stunden,ha en så fin jul som mulig,masse klemmer fra kneppefeltet!

Anniken

17.12.2012 kl.23:01

Hils Bente å si at jeg gleder meg til hun kommer i kiosken:) mange klemmer,tanker og styrke fra meg til dere alle!

Vibeke

17.12.2012 kl.23:02

Trist at Bente er i så dårlig form..Håper dere har en plan som fungerer og at dere får en strålende jul med ikke bare 1 dag men mange fine dager sammen.... Klem fra oss her på Roverud..

Eli

17.12.2012 kl.23:28

Mange gode tanker til dere alle sammen- ønsker dere alle sammen en fin julehelg og juleaften:) klem fra eli

vigdis finnstun

18.12.2012 kl.07:29

da krysser jeg fingrene for at planen fungerer, og håper uka fram til jul også blir ok, tenker masse på bente hver dag :)

Heidi E.

18.12.2012 kl.08:28

Håper så inderlig at denne planen virker så årets julehøytid blir så god som den kan bli både for Bente, barna og dere alle. Ønske om "god jul" blir brått mer betydningsfullt nå. Tenker så mye på deg Bente. Klem

Tove

18.12.2012 kl.09:00

Ønsker dere alle en riktig god jul Bente,Tone og Roger med alle ungene.Håper at du Bentemor blir bedre form til julaften.Masse klemmer fra en som tenker på deg hele tiden

Anne Bagger

18.12.2012 kl.09:14

Kjære Bente

Sender mange mange varme tanker kjære Bente og dere alle som står deg nær. Stor og dele dette med oss andre. Du er i tankene mine hele tiden. Jeg har ikke vært klar over du har vært syk så veldig lenge. Tenker på deg hver dag, har en liten Buda stående i gangen og hver gang jeg får forbi denne sende jeg mange ønsker om god bedring.

Ønsker deg og dine en god jul kos dere med hverandre og nydt dagene.

Jeg reier hjem til foreldre mine i Danmark jeg har ikke vært der siden 1999, de har vært her. Skal bli godt og komme hjem til hjem landet mitt.

Barna mine Camilla bor i Os Bergen med mann to gutter og ei lita jente. De er fra

6 år til 2 år Hun jobber som lære på en barneskole litt trist hun bor så langt unna. Jeg sitter i glass hus selv så det er bare sådan. De skal fejre jul hjemme.

Steffen bor på Borgen med samboer og to små jenter 2år og 3 mnd de skal også være hjemme.

Ifjor fortalte jeg dem alle at neste jul måtte og ville jeg til Danmark vi kan ikke reise

alle for mine foreldre orker ikke så mange mennesker, vi er blitt mange.

Så fem herlig barnebarn må si tiden med barna våre går fort.

Synes ikke det er lenge siden de var små og vi to Bente jobbet sammen på gamle Gardermoen og litt sammen i Oslo. Savner den tiden var koselig fin. Koste oss og hadde fint alle sammen tror vi kan se det i ettertid.

Nå bor jeg på Rugdevegen på Jessheim, med samboer. Har bodd alene siden 2004 så det blev en stor overgang og bli to igjen. Men koselig også.

Nok om meg kjære Bente ville bare fortelle deg litt om hvordan livet mitt er.

Jeg har ikke jobbet siden 1996 det er trist men sådan er livet. Gjør det beste utt av dagen. Mine problemmer er ingenting.

Kjære kjære Bente sender deg mange mange gode tanker og jule klem til deg og alle dine. Hils alle fra meg.

Kari D.J

18.12.2012 kl.09:58

Krysser fingrene for at planen fungerer helt utmerket :-) Håper dere får en flott jul hvor dere kan hygge dere masse sammen hele familien. Dere fremstår som en utrolig sammensveiset gjeng og det er godt i tøffe tider. Tenker masse på deg Bente

Bente E

18.12.2012 kl.10:01

Sender mange varme tanker og klemmer og ønske om en god jul til deg og dine..

Janne

18.12.2012 kl.12:59

Mange varme tanker til deg Bente og barna dine, du har en fantastisk familie rundt deg. Ønsker deg og dine en god jul. Klem Janne

Unni M.N.

18.12.2012 kl.13:30

Masse klemmer og alt som tenkes kan sendes til dere alle sammen, og et stort ønske om en veldig god jul til dere alle sammen:) Tenker på Bente hele tiden:)

Britt Heidi

18.12.2012 kl.21:56

Mange varme tanker og klemmer til deg Bente og familien din. Du er ei fantastisk dame som er veldig lett å bli glad i! Håper inderlig at du får en fin jul! Klem Britt Heidi !!

Beate B.

19.12.2012 kl.17:36

Ønsker deg masse lykke til med morgendagen, tosdag 20.12.

Håper du får gode nyheter :)

Nisseklem fra meg :)

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits