Oppdatering fra Ahus turen 20. des

Roger her igjen, Bente avventer litt med å komme seg inn på bloggen, men hun fortalte meg nå at hun skulle komme med en liten julehilsen i løpet av fredagen (eller kanskje lørdag).

Hilde L. var sjåføren innover i dag  (jeg jobbet, men tror de to hadde godt av en tur sammen alene?).

Både positive og negative resultater i dag. De hvite blodlegemene har gått ned fra 9 til 6, og dette er bra. Men så er det noen andre tall som kanskje ikke er så bra igjen. Men som Bente sier i dag, jeg bryr meg ikke om alle de forskjellige tallene lenger. Det er dagsformen hver dag som betyr noe, og de to siste dagene har den vært bedre enn den var i helgen og på mandag. Viktig å fokusere på dagen i dag og ta dagen i morgen i morgen.

Måtte fylle på med to poser blodplater og to poser med blod i dag. Kanskje ikke helt uventet da dette også var en del av planen for å bygge opp formen til julaften.

Neste tur til Ahus er på julaften. Nye prøver kl 0800 på morgenen med påfølgende legetime kl 0900. Så da får vi se hva som trengs av påfyll den dagen.

I morgen blir det en tur til NAV i tillegg til at Linda G. kommer for å ta julevasken i heimen. (ville egentlig ikke si ja til denne hjelpen men er veldig glad for at hun gjør dette for meg), er ikke vant til å motta så mye hjelp fra andre, vil liksom greie seg selv.

Så da sier jeg ikke god jul her inne i dag, julehilsen kommer som skrevet i morgen eller lørdag.

 

 

6 kommentarer

Bente Hoen

20.12.2012 kl.21:40

Hei Roger og Bente. Ja man får bare være glad for det som er bra og det er at formen er litt bedre:-) Får håpe planen virker så dere får en god jul sammen. Og som sagt før morgendagen vet vi ingenting om noen av oss. Ha en fin kveld og jeg heier alt jeg kan for at formen skal bli så bra som mulig så lenge som mulig.

Trine

20.12.2012 kl.21:52

Så fint at formen er noe bedre,og fint at venninner stiller opp,det fortjener du Bente-mor ♥ Greit med påfyll...tvi tvi klem

vigdis finnstun

20.12.2012 kl.22:43

så fint at roger oppdaterer, ønsker deg en fortsatt fin kveld. imorgen er siste dag på jobb og det blir godt med ferie, blir travelt i desember der nede uansett hvor tidlig vi begynner med ting og tang ;)

Anniken

20.12.2012 kl.23:15

Bra tanker Bente!

Ann Helén

21.12.2012 kl.07:57

Takk for oppdateringene! Jeg følger med deg her fra Afghanistan, Bente! Stå på! Jeg tar en gløgg og pepperkake for deg idag:-)

jervveien16

22.12.2012 kl.09:02

Du skal vite at tankene flyr innom deg flere ganger i løpet av dagen. Ord blir fattige og mine handlinger fører ingen steder. Det er frustrerende å lese om nedturene og svært så gledelig å lese om de små gledene. Jeg krysser alt jeg har for at du skal få tidenes opptur på julaften og virkelig får glede av hele dagen fra morgen til kveld. Noe rettferdighet må det da finnes i denne verden?

Tusen takk Roger som holder oss undrerne oppdatert når Bente ikke orker selv. Og artikkelen i RB var lett gjenkjennelig. Akkurat slik vi kjenner de to sprudlende damene som alltid gir av seg selv :D

Klem fra Anniken S Ø

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft. Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 14 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits