God jul :-)

Hei på dere :-)

Da er jeg en liten tur innom. Fredagen ble en kjempedag. Linda G vasket og fikset så fint i leiligheten min, mens Hilde L var med meg på Nav. Godt å ha med noen som tør og spørre om ting da jeg detter ut litt innimellom.

Etter Nav reiste vi på butikken og handlet inn til lunsj, for da skulle Kjersti S og Line O komme på lunsj. For meg ble det en ordentlig koselig dag. Lenge siden jeg bare har sittet og mimret og kost meg og pratet litt sykdom,men mest moro og prat om gamle dager :-)

Jeg har vært litt bortskjemt nå for kåken er vasket, venninner har kommer med julebakst,familie og venner har fikset de siste julegavene for meg. Uten dem så hadde jeg ikke kommet i mål.

Nå skal se siste dagene før julaften bare lades og nytes. Blir en tur på Ahus mandagsmorgen for siste sjekk,så kanskje det blir juleferie derfra også.

For tiden er jeg billøs for Roger mener jeg kanskje surrer litt med bilkjøringen min.....Mulig han har rett,for jeg tar noen tabletter på morgenen med rød trekant!!! Faktisk 5 stk. hver dag,så det er nok best at jeg er passasjer ja!!!

Men det er helt greit med privatsjåfør også. Jeg ringer,de bringer :-)

Ønsker alle en fortsatt fin kveld :-)

9 kommentarer

Anniken

22.12.2012 kl.20:45

takk for alt dere skriver! Godt å at du har din lune humor på plass, tross røde trekanter;) klem fra meg

Trine

22.12.2012 kl.20:54

Hei på deg Bente.mor ♥ ,så godt at du er i mål med både gaver bakst,vask osv.det er ikke jeg...bare julegavene er i boks...men har jo juleferie nå i 10dager.jippi!!!koselig og høre at du har hatt besøk og hjelp av venninner,det fortjener du vettu!!!Masse god julklem til deg og dine ♥

Unn Kristin

22.12.2012 kl.20:55

Ønsker deg og dine en God jul:-)

Ingunn Axelsen

22.12.2012 kl.20:57

Godt å ha så mange gode venner og slik en flott familie Bente.

Jeg ønsker deg, ungene dine og resten av familien en gledelig jul.

Klem Ingunn

Turid

22.12.2012 kl.21:35

God kveld Bente! Ja du må nyte hver dag så godt du kan ..... bare du vet hvordan!

Har skrevet litt på FB.

Roger

22.12.2012 kl.22:19

Her skal hver eneste dag i julen nytes fullt ut ja. Først en kjapp tur til Ahus på morgenen julaften, så litt avslapping for Bente, deretter inn i finstasen (eller joggebukse, alt etter hennes form) for så og gyve løs på julemiddagen. Og jeg skal love dere alle at vi skal dytte i Bente alt hva vi kan av julemiddagen, kaker og annet. Blir bra detta :) Roger

Bente Hoen

22.12.2012 kl.22:20

Takk for at du klarer å skrive på bloggen Bente. Humor og alvor i skjønn forening er du god til å formidle. Så flott at du får god hjelp av venner og familie. Ta i mot med glede for det er helt sikkert at hjelpen er gitt med glede. Da håper jeg at dine gode hjelpere på sykehuset klarer å gjøre gjøre formen enda bedre, så julen blir en en ordentlig kosellig og fin tid for deg og familien. Jeg fortsetter å heie på deg Bente. Klem

Turid

22.12.2012 kl.22:55

Dette høres bra ut Bente. Fint at du har venner som stepper inn i denne litt vanskelige tiden du har. Roger og Tone er jo de beste du kan ha som bror og svigerinne. Vi andre får bare skryte av deg og din tålmodighet. Nyt hver dag som bare du kan føle på. Klem fra Pappa og Turidmor

Sissel

23.12.2012 kl.00:22

Ønsker deg en strålende jul :D

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.k Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 15 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits